Antena Căutare

Vremea în București 14 noiembrie. Vin ploile în Capitală

Vremea in Bucuresti 14 noiembrie 2018. Meteorologii anunta ca vremea va fi in general inchisa, cu cer noros si ploi slabe, dar pe spatii extinse, conditii in care valorile termice diurne se vor situa in jurul celor normale la mijlocul lunii noiembrie. Afla cum va fi vremea miercuri in Capilala.

Vremea în București 14 noiembrie 2018. Meteorologii anunță că vremea va fi în general închisă, cu cer noros şi ploi slabe, dar pe spaţii extinse, condiţii în care valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale la mijlocul lunii noiembrie. Află cum va fi vremea miercuri în Capilală.

Potrivit ANM, pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţă, ce izolat în Moldova, în estul Transilvaniei şi zona Carpaţilor Orientali vor favoriza producerea de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime se vor încadra între -4 grade celsius în depresiunile intramontane şi 8 grade celsius în Câmpia de Vest. Pe spaţii mici vor mai fi condiţii de ceaţă.

Vremea în București pe 14 noiembrie

Meteorologii anunță pentru Capitală vreme închisă, cer înnorat și precipitații slabe. Ploile vor fi trecătoare și se vor manifesta în mare parte pe timpul nopții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11-12 grade celsius, iar cea minimă de 6-7 grade celsius.

Meteo 14 noiembrie. Află cum va fi vremea miercuri... Vremea 13 noiembrie-12 decembrie 2018. Estimările meteorologilor pe 4 săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x