Antena Căutare

Vremea în București 15 martie 2019. Temperaturile se mențin ridicate, însă va fi înnorat

Vremea in Bucuresti 15 martie 2019. Prognoza meteo anunta temperaturi de pana la 9 garde Celsius si cer innorat in Capitala. Afla cum va fi vremea in restul tarii.

Vremea în București 15 martie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi de până la 9 garde Celsius și cer înnorat în Capitală. Află cum va fi vremea în restul țării.

Vineri 15 Martie 2019, vremea va fi în continuare apropiată de normal din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala precipitații slabe în regiunile intracarpatice și în zona montană, iar pe arii restrânse, în special în prima parte a zilei și în cele sud-estice. Acestea vor fi sub formă de ploaie în zonele joase de relief și mixte la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 15 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -3 și 5 grade.(stirimeteo.com)

La munte vremea va fi asemănătoare cu cea din ziua precedentă, temporar se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Minimele se vor încadra în jurul valorilor de -6/0 grade Celsius.

Vremea în București. Prognoza meteo 15 martie

În București, cerul va fi în mare parte noros pe întreaga durată a zilei. Pe seara norii se vor mai risipi. Temperatura pe timpul zilei va ajunge la o medie de 9 grade Celsius, iar cea noaptea va scădea până la 3 grade. Dimineața și seara, regimul termic se vor încadra în jurul valorilor de 6-7 grade.

Vremea 15 martie 2019. Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații... Risc de avalanșă. ANM, prognoza meteo specială 14-15 martie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x