Antena Căutare

Vremea în București 19 decembrie. Temperaturi scăzute în Capitală

Vremea in Bucuresti 19 decembrie. Meteorologii anunta temperaturi scazute si precipitații sub forma de lapovita sau ninsoare pe timpul zilei.

Vremea în București 19 decembrie. Meteorologii anunță temperaturi scăzute și precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare pe timpul zilei.

Potrivit vremea.ro, miercuri vremea se va ameliora că aspect în cea mai mare parte a țării, numai dimineață urmând să mai cadă câteva ninsori slabe și fulguieli local în Muntenia și în Oltenia. Vântul va suflă moderat spre tare în sud-est și slab în celelalte regiuni ale țării. Temperaturile maxime vor fi situate în general între -3 și 2 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -5…0 grade Celsius în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în nordul extrem al regiunii.

Ger și precipitații. ANM a actualizat azi prognoza meteo 18 decembrie-14 ianuarie

La munte, regimul termic diurn va fi mai scăzut decât cel normal și va fi caracterizat de medii ale temperaturilor maxime între -3 și 0 grade, anunță Agenția Națională de Meteorologie. Valorile termice nocturne vor fi negative și se vor situa între -8/-6 grade Celsius. Se vor semnala precipitații slabe cantitativ.

Meteo în București, 19 decembrie

Miercuri, în București, șansele de precipitații pe timpul zilei sunt de 55%, cu o temperatură maximă a zilei de -2 grade Celsius. Conform vremea.ido.ro, pe timpul nopții Capitala se va confrunta cu temperaturi maxime de -4 garde Celsius, vânt cu o putere de 4 km/h dinspre NE, iar cantitățile de precitații vor fi 0.

Vremea 19 decembrie. Meteorologii anunță ninsori și temperaturi scăzute... ULTIMA ORĂ! Cod ROȘU în România! Acestea sunt zonele vizate de meteorologi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x