Vremea în București 22 septembrie 2018. Ce anunță prognoza meteo

Vremea în București 22 septembrie 2018

vremea in bucuresti 22 septembrie 2018

Vremea în București 22 septembrie se anunță deosebit de frumoasă sâmbătă. Bucureștenii se pot bucura de ultima zi cu temperaturi ridicate. De săptămâna viitoare vremea se schimbă radical.

Vremea din 22 septembrie se anunță frumoasă, dar ușor instabilă. Ploile își fac apariția în prognoza meteo, pregătind terenul pentru valul de răcire care va cuprinde România din 22 septembrie 2018.

Potrivit vremea.ro, în weekend vremea va fi schimbătoare, sâmbătă căldură continuând să persiste în sudul țării, în timp ce în vest, centru și nord după-amiază va intră un front rece (venit dinspre nord-vestul continentului) însoțit de ploi pe arii relativ extinse. Pentru moment nu se întrevede acumularea unor cantități foarte însemnate de apa, doar la munte existând șanse să se înregistreze până la 10-15 mm. Duminică răcirea se va face resimțita și în sudul țării, însă precipitațiile aici vor fi mult mai puține, Carpații Meridionali urmând să constituie un adevărat baraj în calea formațiunilor noroase.

Vremea 22 septembrie la București

Vremea la București încă se menține deosebit de frumoasă, cu cer parțial înnorat, dra temperaturi mari ce ating 28°C la amiază și 13°C pe timpul nopții. Vântul bate moderat și nu sunt șanse de precipitații. Vremea în București se schimbă de duminică 23 septembrie, când temperaturile vor scădea dramatic chiar cu 8-9 grade Celsius. Săptămâna viitoare temperaturile nu depășesc maxime de 17-21 grade Celsius, semn că toamna își intră în drepturi. De altfel, toamna astronomică începe de 22 septembrie. Zilele încep să scadă și devin tot mai reci, culminând cu solstițiul de iarnăm sâmbătă, 22 decembrie.

Ultimele știri