Vremea în București 28 septembrie 2018. Ce anunță prognoza meteo azi

Vremea în București 27 septembrie 2018. Vremea în București 27 septembrie 2018. Ce anunță prognoza meteo de joi

vremea in bucuresti 27 septembrie 2018

Vremea în București din 28 septembrie 2018 aduce o atmosferă destul de rece pentru perioada la care ne aflăm. Prognoza meteo anunță că temperaturile mai cresc însă, cu câteva grade.

Vremea în România 28 septembrie 2018

Potrivit vremea.ro, joi vremea va fi frumoasă în toată țara, însă încă destul de rece pentru ultima decadă a lunii septembrie, în depresiunile din estul Transilvaniei minimele termice urmând să mai coboare ușor sub pragul de 0 grade Celsius. Vântul va suflă moderat în sudul litoralului și în nordul Moldovei și mai mult slab în restul regiunilor. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 15-20 de grade la nivelul aproape întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și al Olteniei.

Vremea București 28 septembrie 2018

Potrivit vremea ido, vremea în București se menține rece, însă temeparturile mai cresc cu trei grade față de ziua precedentă. Cerul se menține în mare parte senin și nu sunt prognozate ploi. Vântul suflă slab cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Pe timpul nopții, norii își vor face apariția însă nu va ploua. Temperaturile maxime și minine se vor încadra între 19°C și 7°C. Trendul valorilor termice este ascendent, maxima săptămânii fiind de 22 de grade Celsius care se vor înregistra sâmbătă în termometre.

Cum va fi vremea joi la munte și pe litoral. Ce anunță prognoza meteo pe 4 săptămâni.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri