Antena Căutare

Vremea în București 28 august 2018. Câte grade sunt marți în Capitală

Vremea în București din 28 august se anunța torida. Cate grade vor fi în termometre.

Vremea în București 28 august 2018. Câte grade sunt marți în Capitală
vremea in bucuresti 28 august 2018

Vremea în București din 28 august se anunță toridă. Pe de o parte, meteorologii vorbesc despre ploi torențiale și risc de inundații, în țară, pe cealaltă parte avem parte de vreme toridă în Capitală. Câte grade vor fi în termometre.

Meteo 27 august- 2 septembrie. Cum va fi vremea, de luni până duminică

Vremea București, 28 august 2018

În București, vremea se menține deosebit de caldă, cu un cer în mare parte senin. Maxima zilei va fi de 32°C, iar minima nopții de 19°C. Vântul va sufla slab dinspre NNE și nu sunt deloc șanse de precipitații. Noaptea își vor face apariția norii, însă nimic nu este amenințător. La București, vremea se va menține extrem de călduroasă și fără ploi pe tot parcursul acestei săptămâni, inclusiv în următoarea. Minimele și maximele săptămânii se vor încadra între 31 și 18 grade Celsius. La București, vremea va avea temperaturi peste normalul perioadei care va continua cel puțin până la jumătatea lunii septembrie.

Vremea România, 28 august 2018

Marți vremea va fi în general frumoasă în toată țara, doar local la munte și izolat în Transilvania, Maramureș și în nordul Moldovei urmând să se semnaleze unele averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice, potrivit prognozei Vremea.ro. Vântul va suflă moderat pe litoral și în Deltă Dunării și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor țării. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 25 și 30 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (din nou cu valori ușor mai scăzute, de până la 23-24 de grade Celsius, așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 30-35 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 25-30 de grade în Moldova.

Vremea 27 august. Prognoza meteo anunță furtuni. Când scăpăm de ploi... Vremea 28 august. Prognoza meteo - furtuni cu fulgere, risc de inundații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x