Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vremea în București 28 martie. Prognoza meteo anunță valori termice în scădere

Vremea in Bucuresti 28 martie 2019. Cerul se mentine senin, iar temperaturile vor fi mai scazute decat in ziua precedenta. Citeste prognoza meteo completa pentru ziua de vineri.

Vremea în București 28 martie 2019. Cerul se menține senin, iar temperaturile vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă. Citește prognoza meteo completă pentru ziua de vineri.

Nopțile și diminețile vor fi în continuare reci, iar temperaturile vor coborî sub pragul înghețului pe spații extinse în centrul, estul și nordul ţării.

În București, vremea va fi însorită, cu temperaturi ce se încadrează între 11 grade Celsius și 0 grade Celsius, dar valorile termice în Capitală sunt în scădere față de ziua precedentă. Vântul va sufla, pe timpul zilei, cu o viteză de 17 km/h dinspre N și rafele de 45 km/h. Șansele de precipitații sunt de 35%. Noaptea vântul se mai domolește iar cerul va fi în mare parte acoperit de nori.

Vremea 29 martie 2019

Vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în regiunile estice, unde numai izolat va ploua slab, iar la munte va fulgui trecător. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă şi în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 şi 5 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, se va produce brumă.

Temperaturile sunt în scădere la munte, în ziua de vineri, urmând să mai crească cu două-trei grade la în weekend. De pe 1 aprilie, la munte sunt anunțate ploi abundente.

Recomandari