Antena Căutare

Vremea în București 30 octombrie. Cer însorit ziua, noaptea vin ploile!

Vremea  în București din 30 octombrie se anunță deosebit de frumoasă. Prognoza meteo de marți aduce temperaturi extrem de ridicate în Capitală, dar și ploi pe parcursul nopții. 

Vremea în București 30 octombrie. Cer însorit ziua, noaptea vin ploile!
vremea in bucuresti 30 octombrie

Vremea în București din 30 octombrie se anunță deosebit de frumoasă. Prognoza meteo de marți aduce temperaturi extrem de ridicate în Capitală, dar și ploi pe parcursul nopții.

Potrivit vremea.ro, Marți în jumătatea estică a țării cerul va fi variabil, în timp ce în vest mai ales după-amiază vor cădea ploi pe spații relativ extinse. Deși cantitățile de apa estimate a se acumula nu vor fi importante, datorită căldurii puternice instabilitatea va fi ridicată, astfel încât ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite răzleț și de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat în estul extrem al țării și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 20 și 25 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 22-27 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 20-24 de grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în extremitatea nordică a regiunii.

Meteo 30 octombrie la București

Vremea la București este deosebit de frumoasă, cu soare și temperaturi maxime de 22°C. Vântul scade în intensitate, bătând în rafale de 17 km/h la amiază și 5 km/h dinspre N, la noapte. Minimele termice la București vor coborî până la 13°C, iar noaptea sunt așteptate ploi izolate.

Meteo 30 octombrie. Cum va fi vremea marți în România... Alertă METEO! Este Cod GALBEN! Vremea o ia RAZNA în mai multe localități, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x