Antena Căutare

Vremea în București 5 aprilie 2019. Temperaturi scăzute în Capitală

Vremea in Bucureati 5 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru Capitala anunța temperaturi mai scazute decat in mod normal, iar cerul va fi variabil pe tot parcursul zilei.

Vremea în București 5 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru Capitală anunță temperaturi mai scăzute decât în mod normal, iar cerul va fi variabil pe tot parcursul zilei.

Cerul se anunță variabil cu înnorări temporare în regiunile estice, unde izolat se vor semnala precipitații sub formă de ploaie. Vremea se anunță mai rece decât în mod normal în această perioadă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, și în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 15 grade Celsius, iar cele minime între -4 și 4 grade Celsius.

La munte, vremea va fi schimbătoare. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 2 și 8 grade, iar a minimelor între -6 și 1 grad. Temporar se vor semnala precipitații, mai ale după data de 5 aprilie.

Meteo București 5 aprilie

În Capitală, ziua de joi aduce vești bune. Cerul se anunță senin, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 5 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 18 grade Celsius. Vremea se anunță mai rece decât în mod normal în această perioadă. Pe timp de noapte, valorile termice vor coborî până spre 0 – 2 grade

Citește și:

ANM, actualizare estimări meteo. Vremea în perioada 2 - 29 aprilie 2019

Vremea 5 aprilie 2019. Temperaturi mai scăzute decât normalul acestei perioade... Prognoza meteo 5 aprilie. ANM, avertizări meteo de vreme severă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x