Antena Căutare

Vremea în București, de Paște și 1 Mai. Prognoza meteo pe 10 zile

Vremea în București, de Paște și 1 Mai. Prognoza meteo pe 10 zile arată vreme instabilă, atât de Paște, cât și de 1 Mai, în Capitală.

Vremea în București de Paște și 1 Mai

Vremea în București, de Paște și 1 Mai. Prognoza meteo pe 10 zile arată vreme instabilă, atât de Paște, cât și de 1 Mai, în Capitală.

Prognoza meteo pe 10 zile pentru București nu vine cu vești prea bune. Vremea va fi ploioasă în toate cele trei zile de Paște, dar și de 1 Mai.

Vremea în București - Miercuri 24.04 – Va fi o zi parțial noroasă, mai ales de dimineață. Maxima zilei va fi 19 grade Celsius, iar minina nopții de 5 grade. Vântul va fi moderat, iar șansele de ploaie minime.

Vremea în București - Joi 25.05 Joi, temperaturile mai cresc, maxima ajungând la 21 de grade Celsius, însă cerul vai fi mai mult înnorat. Nu vor precipitații, iar vântul va bate încet.

Vremea în București - Vineri 26.04. Vineri vremea în București va fi frumoasă, perioadele de nori vor alterna cu cele de soare. Temperatura maximă va fi de 22 grade, iar minima de 7 grade.

Vremea în București - Sâmbătă 27.04 În Sâmbăta Mare, vremea va fi mai mult noroasă, cu șanse mari de ploaie în timpul nopții. Maxima va fi 23 de grade, iar minima de 8 grade.

Vremea în București de Paște- În prima zi de Paște prognoza meteo pentru București arată vreme instabilă, cu ploi și averse dimineața și șanse de ploaie și după-amiază. Temperatura maximă va fi de 19 grade.

Vremea în București de Paște - Și pentru a doua zi de Paște vremea rămâne instabilă în București, cu șanse de ploaie și temperaturi maxime de 19 grade Celsius.

Vremea în București de Paște - Cea de-a treia zi de Paște va fi mai mult ploioasă, cu averse și nori toată ziua. Temperatura se menține însă la maxime de 22 grade și minime de 11 grade în timpul nopții.

Vremea în București de 1 Mai- Nici pentru ziua de 1 Mai prognoza meteo nu este mai optimistă. Vremea va fi în continuare ploioasă, iar temperaturile se vor încadra între 11 și 20 de grade Celsius.

Vremea în București 2.05 - Joi, 2 mai, soarele începe din nou să-și facă apariția, chiar dacă mai sunt posibile câteva averse pe timpul nopții. Maxima zilei va fi 23 de grade, iar minima nopții de 12 grade.

Vremea în București 3.05 Si vineri, cerul va fi parțial senin, însă rămân șanse de ploaie. Temperaturile ating 23-24 de grade și vântul va sufla ușor.

ANM, prognoza meteo 23 aprilie. Noi avertizări meteo de vreme severă... Praf saharian în România. Unde îl poți vedea azi și ce se întâmplă cu vremea...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x