Antena Căutare

Vremea în București. Prognoza meteo pe 10 zile: ploi și temperaturi de 0 grade

Vremea în București, prognoza meteo pe 10 zile. Vremea în București și în țară va suferi modificări majore, temperaturile vor scădea în majoritatea regiunilor și vor fi precipitații.

Vremea în București. Prognoza meteo pe 10 zile: ploi și temperaturi de 0 grade
Prognoza meteo pe 10 zile. Vremea în București

Prognoza meteo pe 10 zile. Vremea în București și în țară va suferi modificări majore, temperaturile vor scădea în majoritatea regiunilor și vor fi precipitații sub formă de ploaie.

Prognoza meteo pentru următoarele 10 zile arată schimbări importante în ceea ce privește temperaturile. Vremea în București se va încadra în normele perioadei, însă se va răci semnificativ față de zilele precedente. Noaptea, temperaturile vor scădea a, ajungând la 0 grade Celsius.

Prognoza meteo pe 10 zile arată modificări ale temperaturilor și în țară, tendința de scădere a acestora fiind constantă timp de mai multe zile. Va fi vreme închisă, ploi trecătoare, dar şi ceva ninsori la munte.

Prognoza meteo pe 10 zile - București

Vremea în București, miercuri 27 martie

Miercuri, prognoza meteo pentru București arată temperaturile mai scad puțin, maxima fiind de 13-24 grade, iar minima de numai 0 grade. Din cauza vântului însă, este posibil ca temperatura resimțită să fie de -1, -2 grade Celsius, noaptea. Pe timpul zilei însă, norii se vor mai risipi și vor face loc câtorva raze de soare.

Prognoza meteo pe 10 zile- București- joi, 28 martie

Deși pe parcursul zilei va fi în marte parte însorit, temperaturile maxime nu vor depăși 11 grade, iar cele minine vor scădea până la -1 grad Celsius. Din fericire însă, prognoza nu mai arată ploi pentru ziua de joi.

Vremea în București - 29 martie

Vineri, prognoza meteo arată pentru București o stagnare a temperaturilor, cu o maximă de 12 grade și o minină de 2-3 grade. Cerul va și parțial noros, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo pe 10 zile- București- sâmbătă, 30 martie

Și sâmbătă, În București va fi înnorat, însă șansele de ploaie vor fi reduse. Temepraturile se vor menține la aceleași valori, cu maxime de aproximativ 4 grade și minime de 3 grade.

Vremea în București- duminică, 31 martie

Începând de duminică, soarele își face din nou apariția, iar temperaturile cresc ușor, atingând din nou maxime de 18 grade, iar temperatura minimă nu va scădea sub 4-5 grade.

Prognoza meteo pe 10 zile- București, luni, 1 aprilie

De 1 aprilie, în București, cerul va fi parțial noros, vântul va bătea slab, iar temeparturile nu vor depăși 14 grade. Minima va fi de 4 grade.

Vremea în București - marți, 2 aprilie

Cerul va fi predominant noros, vântul va bătea destul de puternic, însă șansele de ploaie rămân reduse. Ca și în ziua precedentă, temperaturile nu vor depăși 14, maxim 15 grade.

Prognoza meteo pe 10 zile- București, miercuri, 3 aprilie

Miercuri, soarele își face din nou apariția și temperaturile cresc ușor, atingând 17-18 grade. Vântul însă va sufla în continuare destul de puternic.

Vremea în București - joi, 4 aprilie

Va fi o zi însorită, însă cu vânt destul de puternic. Temperaturile nu vor depăși 16 grade Celsius, iar minima va fi de 5 grade. În timpul nopții sunt posibile câteva picături de ploaie.

Vremea în București, vineri 5 martie

Vremea se va încălzi ușor în Buucrești. Maximele se vor situa în jurul valorii de 17 grade, iar minimele vor fi de aproximativ 5 grade. De asemenea, vor fi perioade de ploaie, posibil și câteva averse pe timpul nopții.

Prognoza meteo pentru București are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, procentul de precizie scăzând treptat pentru următoarele zile.

Vremea în București pe cartiere

Variațiile de temperatură și precipitații în zonele din București nu sunt foarte mari, însă ele există și sunt în funcție de densitatea clădirilor, a zonelor verzi și în funcție de nivelul de poluare a aerului.

Zona centrală a Bucureștiului, cu cea mai mare concentrare de clădiri, străzi înguste, largi bulevarde și câteva zone verzi, are o temperatură medie anuala de 11 Grade Celsius, vant sub 2 m/s , umiditatea de 3-6 %, mai mică decât în alte zone. Are, de asemenea, și cea mai lungă perioada de vegetație, de 220 zile fără ger, pe an.

Zona mediană, cea care cuprinde vechea zonă industrială a Buucreștiului cu mici frabrici și gări, este definită printr-un grad mare de poluare, zile cu ceață, ploi abundente, mai puține zile însorite, având o temperatură medie anuală sub 11 Grade Celsius și un volum de precipitații de 600 mm pe an.

Zona rezidențială - Băneasa, Floreasca, Tei, Pantelimon, Balta Albă, Berceni, Drumul Taberei- are o temperatură medie anuală de 10.5 Grade Celsius, cu vânturi puternice uneori , cu un grad scăzut de poluare comparativ cu centrul, un grad de umiditate în jurul valorii de 77%, cu frecvente apariții ale ceții și un volum de precipitatii sub 550 – 600 mm pe an.

Zona periferică este influențată de constructiile joase (1 – 2 nivele) cu suprafete verzi și mari zone industriale; această zonă urbană este în mare măsură expusă vântului, valurilor de căldură și de frig, dar cu contraste mici, o umiditate ridicată și aer mai curat. Volumul precipitațiilor este sub 500 mm pe an.

Sursă- www.vremea-bucuresti.ro/

Cod galben de vânt puternic în 15 județe, viscol la munte. Vântul atinge 100 km/h... Vremea în București 28 martie. Prognoza meteo anunță valori termice în scădere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x