Antena Căutare

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Cum va fi vremea la început de septembrie

Vremea în București. ANM a emis o prognoză specială pentru București, valabilă în zilele următoare. Prognoza meteo pe 7 zile arată temperaturi mai ridicate decât este normal în această perioadă a anului.

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Cum va fi vremea la început de septembrie
Vremea pe 7 zile

Vremea în București. ANM a emis o prognoză specială pentru București, valabilă în zilele următoare. Prognoza meteo pe 7 zile arată temperaturi mai ridicate decât este normal în această perioadă a anului.

Potrivit ANM, în perioada 28-29 august, vremea se va menține călduroasă, caniculară în orele amiezii, când disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși ușor pragul critic de 80 de unităţi.

Temperaturile maxime vor atinge 34...36 de grade, iar cele minime vor fi de 18...20 de grade, mai scăzute în zona preorășenească spre 15...16 grade.

Vremea în București. Prognoza meteo joi, 29 august

Joi sunt anunțate în continuare temperaturi caniculare și disconfort termic destul de accentuat. Temperaturile ating și chiar depășesc 34 de grade Celsius, iar vântul bate destul de slab

Vremea în București. Prognoza meteo vineri, 30 august

Și vineri temperaturile se mențin ridicate, cu maxime de 32 de grade Celsius și umiditate ridicată, ceea ce duce la un disconfort termic accentuat.

Vremea în București. Prognoza meteo sâmbătă, 31 august

Și în weekend se anunță vreme doesebit de caldă, cu temperaturi de peste 31 de grade Celsius, cer senin și vânt slab.

Vremea în București. Prognoza meteo duminică, 1 septembrie

Prima zi de toamnă din punct de calendaristic este din punct de vedere termic identică cu una din plină vară. Temperatura maximă prognozată este de 32 de grade, cer senin și disconfort termic.

Vremea în București. Prognoza meteo luni, 2 septembrie

Și în noua săptămână din septembrie, vremea rămâne caldă pentru această perioadă. Maximele ating 32 de grade Celsius, iar vântul va bătea slab.

Vremea în București. Prognoza meteo marți, 3 septembrie

Vremea în București se menține și marți caldă, cu temperaturi de 31 de grade, cer senin și umiditate la valorii medii

Vremea în București. Prognoza meteo miercuri, 4 septembrie

Maxima zilei este de 30 de grade, pe când minima în timpul nopții scade până la 15 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab.

Citește și: Vremea se schimbă radical! Ce anunță meteorologii pentru următoarele două săptămâni

Vremea în București, pe cartiere

Variațiile de temperatură și precipitații în zonele din București nu sunt unele mari, însă ele există și sunt resimțite în funcție de densitatea clădirilor, a zonelor verzi și în funcție de nivelul de poluare a aerului.

Estul şi sudul oraşului au toamne lungi şi călduroase, ierni blânde şi primăveri timpurii.
Media anuală a temperaturii în Bucureşti este în jur de 10 - 11°C .

Zona centrală a Bucureștiului, cu cea mai mare concentrare de clădiri, străzi înguste, largi bulevarde și câteva zone verzi, are o temperatură medie anuala de 11 Grade Celsius, vânt sub 2 m/s , umiditatea de 3-6 %, mai mică decât în alte zone. Are, de asemenea, și cea mai lungă perioada de vegetație, de 220 zile fără ger, pe an.

Zona mediană, cea care cuprinde vechea zonă industrială a Bucureștiului cu mici frabrici și gări, este definită printr-un grad mare de poluare, zile cu ceață, ploi abundente, mai puține zile însorite, având o temperatură medie anuală sub 11 Grade Celsius și un volum de precipitații de 600 mm pe an.

Avertizare meteo! Cod Galben: vijelii, ploi torențiale și grindină! Ce anunță meteorologii... Avertizare meteo pentru miercuri: vreme caniculară, furtuni și disconfort termic uriaș! Ce anunță meteorologii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x