Căutare Live

Ne vom TOPI în weekend! Până la cât vor urca temperaturile în țară, dar și la mare și la munte. Unde sunt posibile PLOI și descărcări electrice

Prognoza meteo în acest weekend, 10-12 august, anunță vreme în general frumoasă, cu cer mult mai senin și vânt slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 34 de grade.

Prognoza meteo în acest weekend, 10-12 august, anunță vreme în general frumoasă, cu cer mult mai senin și vânt slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 34 de grade.

Tempraturile minime se vor încadra între 12 și 22 de grade, mai coborâte în zonele depresionare, spre 8 grade.

Vremea în weekend în București

În București, vineri și sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă și călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31-32 de grade, iar cea minimă în jur de 16-17 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Și duminică bucureștenii se vor bucura de soare. Vremea se va menține frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar minima va fi de 17-18 grade.

Vremea în weekend la mare

La mare, vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări, mai ales vineri. În rest, vremea se menține frumoasă și călduroasă. Minimele anunțate la mare sunt de 22 de grade. Maximele vor fi cuprinse între 28-31 de grade Celsius. La Mamaia se anunță 28 de grade vineri, 29 grade sâmbătă și 28 de grade duminică. În Vama Veche vor fi 28 de grade vineri și sâmbătă și 27 de grade duminică.

Vremea în weekend la munte

Prognoza meteo de weekend anunță și ploi la munte. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, în special în Carpații Meridionali, unde izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

La Sinaia vor fi 24 de grade vineri și sâmbătă și 25 de grade duminică, în timp ce la Brașov va fi ceva mai cald. Sunt anunțate 27 de grade Celsius în toate cele trei zile. La Bran vor fi 26 de grade, însă duminică vor fi nori.

Vremea 10 august. Meteorologii anunță că disconfortul termic depășește pragul critic... Vor fi 40 de grade Celsius la umbră. Urmează un VAL DE CANICULĂ peste România!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri