Antena Căutare

Vremea în weekend. Temperaturi la extreme.Vin primele ninsori

Vremea în weekend. Vreme la extreme! Primele ninsori

Vremea în weekend. Temperaturi la extreme.Vin primele ninsori Galerie
vremea in weekend

Vremea în weekend 20, 21 octombrie. După o perioadă călduroasă din octombrie, vremea trece la extreme. Se anunță temperaturi care scad chiar și cu 10 grade Celsius. Săptămâna viitoare, la munte, sunt așteptate primele ninsori.

Citește și vremea săptămâna viitoare

Vremea în weekend. Potrivit vremea.ro, Vineri cerul va fi variabil în aproape toată țara, unele înnorări temporare fiind așteptate îndeosebi în jumătatea estică. Rămășițele unei depresiuni mediteraneene vor aduce local ploi slabe în sud și sud-est, în restul regiunilor șansele pentru producerea precipitațiilor urmând să fie aproape nule. Vântul va suflă slab în toată țara, cel mult moderat pe cele mai înalte crește ale munților. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 17 și 22 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș și 19-24 de grade în restul teritoriului, cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului și în Luncă Dunării.

Vremea în weekend. În weekend vremea se va răci ușor, mai ales în jumătatea nordică a țării. Cerul va fi variabil spre mai mult noros în aproape toată țara, însă unele ploi slabe locale sunt așteptate să cadă doar în regiunile intracarpatice. Sâmbătă temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 21 de grade în jumătatea nordică a țării și 20-25 de grade în cea sudică, iar duminică între 13 și 18 grade în jumătatea nordică și 17-22 de grade în cea sudică. Cel mai răcoare va fi în Obcinele Bucovinei și în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cel mai cald în sudul Olteniei, atât sâmbătă cât și duminică.

Vremea în weekend. Temperaturi București și la munte

Vremea în weekend se înrăutăște, iar temperaturile scad prgresiv. Vântul va sufla moderat, iar temperaturile scad pe timpul nopții până la 9 grade Celsius. Sunt așteptate ploi în cantități mari pe timpul nopții. Săptămâna viitoare, temperaturile nu vor depăși 17 grade Celsius.

La munte, vântul va sufla cu putere și va avea asptect de vijelie. Minimele ajung până la 3 grade Celsius. Ploile vor fi abundente pe parcursul celor două zile de weekend. Maximele ating 20 de grade Celsius. Săptămâna viitoare sunt așteptate ninsori.

Cum va fi vremea în weekend. Se face foarte frig și va ploua torențial. Prognoza meteo 19-21 octombrie... ALERTĂ METEO! Este COD GALBEN în următoarele ore! Județele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x