Antena Căutare

Vremea în weekend 9-10 noiembrie 2019. Temperaturi ridicate. Când se face frig

Vremea în weekend 9-10 noiembrie 2019. Temperaturi ridicate. Când se schimbă vremea

Vremea în weekend 9-10 noiembrie 2019. Temperaturi ridicate. Când se face frig Galerie
Vremea in weekend 9 - 10 noiembrie 2019

Vremea în weekend 9-10 noiembrie 2019 va fi în continuare frumoasă, cu valori termice peste normalul perioadei. Află din articolul a1.ro de când se răcește vremea

Vremea în weekend: prognoza meteo în România anunță o vreme în general frumoasă în toate regiunile, care se va menține caldă, chiar deosebit de caldă la orele amiezii. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade la Miercurea Ciuc și 25 de grade la Călăraşi.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și doar izolat ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar la cote mai reduse și în Banat, Moldova și Dobrogea. Izolat vor fi condiții de ceață.

Vremea în weekend în București

Sâmbătă, cerul va fi însorit, cu temperaturi maxime și minime care se vor încadra între 22 grade C și 10 grade C. Vântul va sufla cu 5 km/h dinspre SE, noaptea va fi senină, iar șaanele de precipitații sunt extrem de mici.

Duminică, prognoza meteo pentru București anunță că temperaturile mai scad cu un grad pe timpul zilei, dar și pe timpul nopții, atingându-se 21°C, respectiv 9 grade C. Vântul se intensifică și va sufla în rafale de 35 km/h pe timpul zilei și în rafale de 26 km/h pe timpul nopții.

Vremea în weekend la munte

Sâmbătă, cerul va fi parțial noros, cu temperaturi maxime și minime ce se vor încadra între 18 și 8 grade C. Vântul va sufla în rafale de 35 km/h, iar șansele de ploaie sunt relativ ridicate. Nopatea vântul mai scade, dar ceața se va instala.

Duminică, temperaturile se vor încadra între 16 și 8 grade C, vântul va sufla în rafale de 34 km/h pe timpul zilei, respectiv 29 km/h pe timpul nopții. Șansele de ploaie se mențin relativ ridicate.

Când se răcește vremea

Vremea în România se va răci începând din 13 noiembrie, anunță meteorologii ANM (Administrația Națională de Meterologie). Așadar, după data de 13 noiembrie, este prognozată o uşoară răcire a vremii, însă temperaturile se vor menţine, cel mai probabil, peste mediile multianuale. Temperaturile vor mai scădea cu 2, respectiv 4 grade decât în prezent.

Alertă meteo! Ploile lovesc puternic România! Unde se vor rupe norii, în următoarele zile... Vremea 8 noiembrie 2019. Prognoza meteo: temperaturi de 24 de grade C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x