Antena Căutare

Primul val de caniculă ajunge, de săptămâna viitoare, în România

Valul de aer cald va fi prezent în țara noastră în aproape toate regiunile, începând de săptămâna viitoare, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM).  Vremea se menține mai caldă ca în mod obișnuit pentru această perioadă, cel puțin până de Rusalii, în zilele de 16 și 17 iunie. 

Valul de aer cald va fi prezent în țara noastră în aproape toate regiunile, începând de săptămâna viitoare, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Vremea se menține mai caldă ca în mod obișnuit pentru această perioadă, cel puțin până de Rusalii, în zilele de 16 și 17 iunie.

Potrivit ANM, în săptămâna 10 – 17 iunie, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare, cu precădere în regiunile intracarpatice și în zonele montane.

ANM, prognoză meteo actualizată până pe 8 iulie 2019: temperaturi de 31 grade C... Vremea 8 iunie 2019. Se vor înregistra 32 de grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x