Antena Căutare

Vremea la mare 15 - 21 iulie. Prognoza meteo pentru Turcia, Grecia și Bulgaria

Meteo 15 - 21 iulie 2019. Afla cum va fi vremea la mare in Turcia, Grecia si Bulgaria. Prognoza meteo pe o sapamana.

Meteo 15 - 21 iulie 2019. Află cum va fi vremea la mare în Turcia, Grecia și Bulgaria. Prognoza meteo pe o săpămână.

Vremea la mare în Turcia, Grecia și Bulgaria va fi instabilă în special în prima jumătate a săptămânii.

Vremea în Turcia 15 - 21 iulie

Prognoza meteo pentru Turcia anunță vreme urâtă în prima jumătate a săpămânii. Cei care vor să se bucure de razele soarelui o pot face abia spre sfârșitul intervalului. Șansele de precipitații pe șapte zile vor fi de 67%, iar vântul va sufla în medie cu 38 Km/h. Vremea la mare se va îmbunătăți începând de vineri, iar duminică soarele va domina cerul litoralului din turcia. Temperaturile maxime la mare vor fi cuprinse între 27 și 33 grade Celsius.

Vremea în Grecia 15 - 21 iulie

Prognoza meteo pentru Grecia anunță ploi torențiale până joi seara. Potrivit meteorologilor, luni și marți vremea va fi capricioasă și sunt anunțate coduri galbene și roșii de precipitații. Marți, 1 iulie, în Patrai și Corinth sunt anunțate coduri roșii de vreme severă. La mare vremea va fi frumoasă și potrivită de plajă abia de sâmbătă, iar duminică cerul va fi în mare parte senin. Șansele de preciăitații pe șapte zile vor fi de 89%, iar vântul va sufla în medie cu 44 Km/h. Temperaturile maxime la mare vor fi cuprinse în 25 și 37 grade Celsius.

Vremea în Bulgaria 15 - 21 iulie

Prognoza meteo pentru Bulgaria anunță ploi torenția însoțite, descărcări electrice și vânt puternic. Luni, 15 iulie, în majoritatea teritoriului este cod galben de vreme instabilă, urmând ca vremea să se mai domolească dar precipitațiile vor continua până sâmbătă în majotitatea zonelor. Duminică, 21 iulie, pe litoralul bulgăresc va fi vreme numai bună de plajă cu cer senin. Șansele de preciăitații pe șapte zile vor fi de 98%, iar vântul va sufla în medie cu 23 Km/h. Temperaturile maxime la mare vor fi cuprinse între 25 și 32 grade Celsius.

Sursa foto: ideipentruvacanta.ro

Citește și:

Vremea a luat-o razna! Țara care a fost lovită de zăpezi neobișnuite și vânt puternic... Cod galben de inundaţii în zece judeţe ale României, în următoarele ore. Hidrologii anunță depășirea cotelor de atenţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x