Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Vremea, luni, 16 decembrie 2019. Prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore

Odată cu pătrunderea pe teritoriul României a unei mase de aer cald din nordul Africii, valorile din termometre au început să urce.

Vremea, luni, 16 decembrie 2019. Prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore

Deşi ne apropiem de sfârşitul lunii decembrie, meteorologii ne anunţă că, săptămâna viitoare, temperaturile din termometre vor arăta cu totul altceva.

Luni vor fi temperaturi ridicate în toată România, iar cerul va fi senin, excepții fac Transilvania și nordul Moldovei unde se vor semnala câțiva nori, însă nu vor aduce precipitații.

În sud-estul țării vremea se anunță frumoasă, fărăprecipitații și fără nori. Soarele își va arăta razele în mai toate orașele și nu vom avea parte de temperaturi scăzute. La prânz, maxima zilei va urca de la 11°C la 14°C, cea mai scăzută temperatură fiind de 7°C înregistrată la Cluj și Târgu-Mureș.

În Maramureș vom avea un cer noros, cu temperaturi peste normalul perioadei. Maximele se vor încadra între 8 °C în Satul Mare și 9 °C în Baia Mare.

În Crișana cerul va fi acoperit de nori, dar va fi cald! Se vor înregistra 10°C în Arad și 11°C în Oradea.

În Banat se anunță cer noros, iar șansele de ploaie sunt reduse. Temperatura maximă va fi de 11 °C în Timișoara.

În Oltenia sunt așteptate precipitații astăzi, însă nu în cantități mari. Maximele vor urca de la 9 °C în Craiova și Slatina și 10°C în Râmnicu Vâlcea.

În Moldova se anunță temperaturi ridicate, soare mult și nori puțini. Maximele Se încadrează până la 11°C în Focșani, Galați, Iași, Suceava și Botoșani

La Târgovişte, vom avea 21 de grade Celsius, iar în Ploieşti se vor înregistra 20 de grade Celsius.

Meteorologii ne spun, însă, că toată săptămâna viitoare va fi caldă.

Recomandari