Antena Căutare

Ne așteaptă zile cu frig și ploi. A fost zăpadă de șase centimetri în România. Cum evoluează temperaturile în luna octombrie

Vremea s-a schimbat radical și ne așteaptă zile cu frig și ploi. La munte ninge deja și are loc prima intervenție de dezăpezire deși suntem abia în prima săptămână din octombrie.

Vremea s-a schimbat radical și ne așteaptă zile cu frig și ploi. La munte ninge deja și are loc prima intervenție de dezăpezire deși suntem abia în prima săptămână din octombrie.

Însă frigul nu se va instala pe tot parcursul lunii octombrie, ci vom avea parte și de temperaturi de până la 25 de grade Celsius.

În jumătatea de est a țării se vor semnala pe alocuri precipitații.

Săptămâna 07.10.2019 – 14.10.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă

Regimul pluviometric va fi local deficitar în sud-vestul țării dar și ușor excedentar în nordul extrem al teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Săptămâna 14.10.2019 – 21.10.2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 21.10.2019 – 28.10.2019

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Săptămâna 28.10.2019 – 04.11.2019

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice, estice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Vremea: Un val de aer polar aduce iarna în România! Ninge ca în povești în mai multe regiuni... România îngheață în octombrie! ANM, nouă avertizare de vreme extremă, inclusiv în Capitală, unde vor fi 4 grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x