Căutare Live

Vremea o va lua razna în următoarele zile! Diferențe uriașe de temperatură, ploi și ninsori vor lovi toată țara

România simte din plin vortexul polar! Temperaturile au scăzut brusc, iar la munte a nins. În zonele montane, va continua să cadă zăpada, iar în sud va ploua fără oprire.

Portul Constanţa a fost închis pentru câteva ore. La fel s-a întâmplat şi cu anumite trasee montane, care au devenit, peste noapte, un adevărat pericol.

E agitaţie mare şi în service-uri, pentru că - potrivit unui vechi obicei românesc - sunt destui şoferi care au lăsat pe ultima clipă schimbarea cauciucurilor, deşi meteorologii au tras destule semnale de alarmă.

La munte a nins toată noaptea, iar stratul de zăpadă măsoară deja câţiva centrimetri. Braşovenii s-au aşezat la cozi încă de dimineaţă pentru înlocuirea anvelopelor. Şi jandarmii montani şi salvamontiştii sunt pe poziţie de astăzi.

În Poiana Brașov, primii fulgi de nea care s-au așternut i-au luat prin surprindere pe copiii aflaţi în staţiune cu părinţii. Puştii au făcut deja primul om de zăpadă.

Răcirea cea mai accentuată a fost însă la Băile Herculane. În 48 de ore, o diferenţă de 17 grade Celsius. În Suceava şi Miercurea Ciuc, diferenţa a fost de 12 grade. Pe litoral, rafalele de vânt au accentuat senzaţia de frig.

Ninsorile anunțate închid şi drumurile spectaculoase de la noi. După ce la începutul săptămânii a fost închisă Transalpina, de luni, de la Piscu Negru până la Cabana Bâlea Cascadă, se închide şi Transfăgărăşanul. Până anul viitor, turiştii, dar şi angajaţii vor putea ajunge la Bâlea Lac doar cu telecabina, când vremea o va permite.

Meteo România. Cum va fi vremea în luna noiembrie. Utimele informații de la meteorologi... Vremea 1 noiembrie 2019. Prognoza meteo pentru vineri: temperaturi de -3 grade, ceață și precipitații...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri