Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Vremea pe patru săptămâni: Prognoza Meteo România până pe 7 octombrie

Vremea pe patru săptămâni: Prognoza Meteo România până pe 7 octombrie anunță temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei. Iată cum va fi vremea pe 30 de zile, în intervalul 9 septembrie - 7 octombrie 2019, potrivit ANM

vremea

Vremea pe patru săptămâni: Prognoza Meteo România până pe 7 octombrie anunță temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei. Iată cum va fi vremea pe 30 de zile, în intervalul 9 septembrie - 7 octombrie 2019, potrivit ANM

ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a emis vremea pentru următoarele patru săptămâni. Astfel, potrivit specialiștilor în vreme, ne vom putea aștepta la o vreme călduroasă pe perioada toamnei, cel puțin până în prima jumătate a ei. Iată ce anunță prognoza meteo pe săptămâni.

Vremea pe patru săptămâni: Săptămâna 09.09.2019 – 16.09.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării. Excepție va putea face partea de vest-nord-vest a teritoriului, unde regimul termic se va încadra în limite normale.

Precipitațiile vor fi în general excedentare în jumătatea de vest a țării și vor fi apropiate de normalul climatologic al săptămânii în restul teritoriului, cu o posibilă tendință deficitară în sud-est

Vremea pe patru săptămâni: Săptămâna 16.09.2019 – 23.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, exceptând partea de sud-sud-est a teritoriului, unde temperaturile medii vor fi apropiate de normal.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-estice și în la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea pe patru săptămâni: Săptămâna 23.09.2019 – 30.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în regiunile sudice și apropiate, în general, de cele specifice perioadei, în restul zonelor.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea pe patru săptămâni: Săptămâna 30.09.2019 – 07.10.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în regiunile sudice și sudestice, iar în rest se vor încadra în general în limitele specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, cu un posibil deficit ușor în sudvestul și sud-estul teritoriului.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro