Antena Căutare

E oficial, se întoarce iarna! ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Revin ninsorile

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoatele săptămâni. După câteva zile de primăvară, meteorologii anunță schimbări drastice. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile. 

E oficial, se întoarce iarna! ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Revin ninsorile Galerie
prognoza, meteo

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoatele săptămâni. După câteva zile de primăvară, meteorologii anunță schimbări drastice. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile.

Meteorologul Alina Şerban a anunţat că vremea se va răci spre finalul săptămânii.

După câteva zile cu temperaturi mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă, cu temperaturi de primăvară, vremea se va răci spre finalul săptămânii şi în weekend.

Începând de joi, un sistem frontal va determina o scădere a valorilor termice şi chiar apariţia precipitaţiilor, la început în partea de nord, de centru a teritoriului, iar vineri în toată ţara. Vineri noapte vor fi precipitaţii mai ales în sud şi sud-est. Este un sistem care va traversa ţara destul de repede.

Prognoză meteo. Se întorc ninsorile

De joi până vineri noapte vom avea precipitaţii la început sub formă de ploaie, dar pe fondul unei adepţii de aer mai rece se vor transforma în lapoviţă şi chiar ninsoare, mai ales în centrul, în nord-estul teritoriului.

Prognoză meteo. Temperaturile scad dramatic

Şi temperaturile vor fi în scădere. Joi vor ajunge la un nivel normal pentru această perioadă, în nordul, în centrul teritoriului, cu valori de maxime de 5-8 grade. De vineri se va răci în toată ţara.

În partea de nord, de centru, valorile termice maxime vor fi undeva între 1 şi 4 grade, iar în celelalte regiuni, între 5 şi 10 grade, urmând ca de sâmbătă să se răcească şi mai tare de atât. Vom avea valori termice uşor negative.

sursa: antena3.ro

Un val de aer polar se îndreaptă spre România. ANM a actualizat prognoza meteo: Vremea se răcește de vineri noapte... Avertizare de maximă importanță! Vreme periculoasă, în următoarele ore! Localitățile afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x