Vremea 24 aprilie 2019. Progoza meteo: cât cresc temperaturile în România

 

Vremea România 24 aprilie 2019. Progoza meteo anunță că temperaturile cresc. Vremea București pentru miercuri - vântul suflă cu putere în Capitală.

Vremea în România, de miercuri, 24 aprilie 2019, anunță că în prima parte a zilei vor mai cădea unele ploi slabe locale în vestul țării și numai cu totul izolat în sud-est. Vântul va sufla moderat spre tare în Banat și în nordul Moldovei și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului.

Temperaturile maxime, în creștere față de ziua de marți, se vor situa în general între 15 și 20 de grade în Transilvania și Maramureș, 18-23 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest), 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 14-19 grade în Moldova. 

Praf saharian în România. Unde îl poți vedea azi și ce se întâmplă cu vremea

Vremea București, 24 aprilie 2019

Vremea în Capitală anunță valori termice mai ridicate decât în ziua precedentă. Sunt prognozate temperaturi maxime și minime ce se vor încadra între 19°C și 5°C. Vântul va sufla cu 17 km/h dinspre E, iar la rafală, viteza vântului va atinge 36 km/h. Vremea de miercuri va fi însorită la București, iar noaptea este senină. Nu sunt anunțate precipitații pe parcursul zilei și nici pe timpul nopții. Temperaturile continuă să mai crească și în ziua de joi, 25 aprilie 2019, maximele atingând 22 grade C.

Prognza meteo la munte 24 aprilie 2019

Și la munte vremea este însorită, cu temperaturi ce se vor încadra între 17°C și 4°C. Vântul va sufla cu 11 km/h dinspre SE, iar la rafală va atinge viteze de 40 km/h. Noaptea va avea un aer cețos. Joi temperaturile mai continuă să crească până la valori de 22°C pe timpul zilei, în timp ce ceața va persista pe timpul nopții. Nu sunt anunțate precipitații. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe