Antena Căutare

Vremea se înrăutățește! Meteorologii au emis noi alerte de vreme severă pentru următoarele ore

Vremea se înrăutățește! Meteorologii au emis noi alerte de vreme severă pentru următoarele ore. Astfel că, până la ora 22:00 este în vigoare un nou cod galben de ceață și vizibilitate redusă.

Vremea se înrăutățește! Meteorologii au emis noi alerte de vreme severă pentru următoarele ore
alerta meteo

Vremea se înrăutățește! Meteorologii au emis noi alerte de vreme severă pentru următoarele ore. Astfel că, până la ora 22:00 este în vigoare un nou cod galben de ceață și vizibilitate redusă.

ANM Cod galben de ceață

In zona : Județul Maramureş: Sighetu Marmației, Bârsana, Ocna Șugatag, Budești, Giulești, Călinești, Desești, Oncești;

Se vor semnala: ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m si izolat sub 50 m.

Vremea se va răci considerabil în toată țara încă din această noapte. Sunt anunțate ninsori, dar și lapoviță și ninsori, atât la București, cât și la munte.

Miercuri, vremea este mohorâtă, iar temperaturile maxime nu vor trece de 3 grade Celsius.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea miercuri în România

Miercuri ninsorile slabe vor continuă să cadă pe spații relativ extinse în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, iar local în prima parte a zilei și în Muntenia și Dobrogea, stratul de zăpada ce se va depune urmând să fie de până la 3-5 centimetri, în mod izolat.

Vântul va suflă moderat în Moldova, Dobrogea și sudul Olteniei și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni ale țării. Temperaturile maxime vor fi situate în general între -3 și 2 grade în Transilvania și Maramureș, 2-7 grade în Banat, Crișana și Oltenia și 0-5 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în zonele subcarpatice.

Prognoză nouă de Crăciun și Revelion! Când vine IARNA și ce anunță specialiștii... Vremea 12 decembrie. Vin ninsorile! ANM anunță vânt și temperaturi scăzute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x