Vremea se răcește drastic în următoarele zile! Iată zonele în care se vor înregistra ploi sau burniță, dar și polei

Vremea se va schimba drastic în următoarele zile, când meteorologii anunță o răcire accentuată, astfel că temperaturile din termometre vor ajunge chiar și la patru grade pe timpul nopții. 

Vremea se va schimba drastic în următoarele zile, când meteorologii anunță o răcire accentuată, astfel că temperaturile din termometre vor ajunge chiar și la patru grade pe timpul nopții.

Dacă luni ne vom bucura de vreme caldă și însorită în vest, centru și nord, în sud și est, temperaturile vor scădea puțin. Ba mai mult, în Muntenia, Dobrogea și Moldova se vor înregistra ploi ori burniță, iar vântul își va face simțită prezența în Banat, Bucovina și la malul mării. Maximele vor ajunge la 7 grade în nord-estul ţării şi la 20 de grade în vest, în timp ce minimele încep să crească faţă de ultima perioadă.

Marți, în schimb, vremea se răcește în est și în sud și va fi închisă și umedă, întrucât se vor înregistra ploi și burniță. În aceste zone, însă, va fi mai frig decât în mod normal. În centru, nord și vest, însă, vremea va fi însorită şi destul de caldă. Temperaturile se opresc la 3...4 grade în nordul Moldovei şi prin zona Deltei şi de 18 grade în Dealurile de Vest.

Frigul va persista, însă, miercuri, când se vor înregistra ploi ori burniță, iar local își va face simțită prezența poleiul. În vest, de asemenea, temperaturile vor scădea. Vântul devine tot mai activ şi la munte, pe litoral, dar şi în Moldova, Bărăgan şi Dobrogea.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri