Antena Căutare

Vremea se schimbă drastic. Ger năprasnic, în următoarele ore, în mai multe județe din țară. Temperaturile vor atinge și minus 22 de grade Celsius

România va fi lovită de ger în următoarele ore, întrucât meteorologii au emis o avertizare de vreme rece, ce este valabilă pentru mai multe zone din țară.

Astfel, după primul episod de ninsori și viscol, în țară se vor semnala temperaturi sub zero grade. Avertizarea meteo de este valabilă de sâmbătă, 8 februarie 2020, ora 02.00 până duminică, 9 februarie 2020, ora 10.00, potrivit Antena 3.

În acest interval, pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor de 8 şi 9 februarie, vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a ţării, temperaturile urmând să coboare sub zero grade.

Ba mai mult, local, mai ales în nord-estul, centrul şi sudul ţării, temperaturile vor fi sub -15 grade Celsius, iar în zonele depresionare minimele vor fi chiar şi de -22 de grade Celsius.

'În funcţie de condiţiile locale se va forma gheţuş', se mai arată în avertizarea meteo ANM.

Nu, nu e glumă. Iarna s-a instalat în România cu drepturi depline. Zona din țară în care stratul de zăpadă ajunge la 141... Gerul pune stăpânire peste România. Se așteaptă temperaturi de -23 de grade! Unde va fi cel mai frig în acest weekend?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x