Antena Căutare

Vremea se schimbă radical! Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

Vor fi zone din țară unde va ninge, în special în zonele montane înalte, dar și în zonele mai joase de relief din jumătatea de nord a teritoriului, asta pentru că avem o masă de aer rece care deja a pătruns prind nordul țării noastre și ea avansează, treptat va cuprinde întreaga țară, care va duce la precipitații și la temperaturi în scădere. 

Vremea se schimbă radical! Anunțul de ultimă oră al meteorologilor Galerie
Val de aer rece în România

De mâine, la nivelul întregii țări, temperaturile nu vor mai trece de 10-11 grade, însă astăzi se vor înregistra 15 grade la Constanța. În capitală, de dimineață s-au înregistrat 11,12 grade, iar după-amiază vom avea o maximă de 14 grade.

Măine și în ziua Crăciunului vom avea în jur de 10 grade, însă sunt anunțate ploi în mare parte din țară. În Crișana, în Maramureș cantitățile de apă vor fi însemnate, iar începând din această seară nordul Moldovei și în Transilvania ploile se vor transforma în laoviță, iar în dimineața de Crăciun sunt anunțate ninsori.

Atenționare de importanță maximă! Condiții meteo periculoase în țară! Zonele afectate, în următoarele ore... ANM: Ploi şi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a ţării până joi seară, ninsori şi viscol în Carpaţii Meri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x