Antena Căutare

Temperaturi cu minus, vreme foarte rece în wekend. Prognoza meteo 9 -11 noiembrie

Vremea se schimbă radical în weekend. Prognoza meteo 8 -11 noiembrie aduce atmosferă mohorâtă și temperaturi negative la munte. Cum va fi vremea în weekend.

Temperaturi cu minus, vreme foarte rece în wekend. Prognoza meteo 9 -11 noiembrie
vremea in weekend

Vremea se schimbă radical în weekend. Prognoza meteo 8 -11 noiembrie aduce atmosferă mohorâtă și temperaturi negative la munte. Cum va fi vremea în weekend.

Vremea in weekend. În sudul, sud-estul şi local în estul teritoriului, vremea va fi în general închisă, cu ceaţă asociată izolat cu burniţă. Vremea va fi caldă şi predominant frumoasă cu cerul mai mult senin, in zonele de deal şi de munte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade izolat in Moldova si 19 grade in Maramures. În Bucureşti vremea va fi în general închisă, iar vântul slab la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

La noapte, în regiunile extracarpatice nebulozitatea joasă de tip stratiform va persista şi cu totul izolat se va asocia cu burniţă. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 şi 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -5 grade. În zonele joase de relief pe suprafeţe mici va fi ceaţă.

Vremea în weekend. BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 5...7 grade.

Vremea în weeked. Temperaturi joi-duminică

Vremea în weekend. JOI. În sudul, sud-estul şi local în estul teritoriului, vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă stratiformă, asociată izolat cu burniţă, iar valorile termice diune vor fi apropiate de mediile multianuale. În regiunile intracarpatice, precum şi în zonele de munte, vremea va fi caldă şi predominant frumoasă cu cerul mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade izolat in Moldova si 19 grade in Maramures, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei şi 10 grade pe litoral. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă.

BUCUREŞTI Vremea va fi în general închisă, iar vântul slab la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 4...6 grade.

Vremea în weekend. VINERI. Vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul şi sud-estul ţării, unde izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 18 grade, cu celew mai mari valori in dealurile Banatului, iar cele minime între -2 şi 9 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, până spre -5 grade. În zonele joase de relief, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceaţă.

Vremea în weekend de sâmbătă și duminică. Potrivit vremea ido, la București, cerul va fi parțial noros, cu temperaturi maxime și minime ce se vor încadra între 14°C și 6°C. Nu sunt anunțate ploi, însă vremea se anunță mohorâtă,

Vremea în weekend de sâmbătă și duminică, vremea în weekend la munte anunță cer însorit și temperaturi la amiză de 14 grade Celsius. Temperaturile scad mul te timpul nopții, atingându-se valori negative. -1°C sunt prognozate sâmbătă și 1˚C + duminică.

Toamnă secetoasă, iarnă friguroasă, cu viscol și ger de -30 de grade Celsius, în primele luni din 2019: "Vom avea u... Averizare meteo. Cod GALBEN de ceață pentru mai multe județe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x