Vremea se schimbă radical. Pericol de inundații, în mai multe localități, în următoarele ore. Autoritățile, în alertă

Pericol de inundații, într-un județ din țară. Meteorologii au emis un nou avertisment de vreme severă, valabil în următoarele ore.

Vremea se schimbă radical. Pericol de inundații, în mai multe localități, în următoarele ore. Autoritățile, în alertă

Luni seara, hidrologii au emis o avertizare de cod galben de inundații, valabil pe râuri din județul Suceava. Avertizarea de vreme rea este valabilă până la miezul nopții.

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie pe râurile din bazinul hidrografic Suceava – afluenţii de dreapta aferenţi sectorului amonte confluenţă cu râul Soloneţ, judeţul Suceava.

Temperaturile scad brusc, în următoarele săptămâni

ANM anunţă variaţii semnificative de temperatură, de la 30 la 24 de grade, pentru următoarele două săptămâni.

În perioada 19-20 august, vremea se va răci, astfel maximele se vor situa în jurul valorilor de 24- 26 de grade. După acest interval, valorile termice diurne vor fi apropiate de normalul climatologic, media acestora urmând să oscileze între 28 şi 31 de grade.

După acest interval probabilitate pentru precipitaţii va fi mai ridicată în intervalul 23-25 august şi din nou spre finalul lunii.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri