Antena Căutare

Vremea se schimbă RADICAL! Urmează temperaturi NEOBIȘNUITE în toată țara! Ce anunță meteorologii

temperaturi anorMeteorologii au avertizat recent că vremea se schimbă radical în țară și că sfârșitul acestei săptămâni aduce temperaturi neobișnuite! Ce anunță specialiștii și la ce ar trebui să ne așteptăm? male

Meteorologii au avertizat recent că vremea se schimbă radical în țară și că sfârșitul acestei săptămâni aduce temperaturi neobișnuite! Ce anunță specialiștii și la ce ar trebui să ne așteptăm?

Din informațiile oferite până în prezent de către meteorologi reiese faptul că după perioada recentă în care am avut temperaturi extrem de mici și episoade de vânt puternic și chiar ninsori, vremea se va schimba radical și vom avea parte de temepraturi neobișnuite.

Potrivit datelor, după ce am avut furtuni, grindină și temperaturi mici noaptea, sfârșitul acestei săptămâni va aduce temperaturi extrem de ridicate și neobișnuite pentru luna octombrie, ci comparabile mai degrabă cu perioada verii!

Vremea se schimbă RADICAL! Urmează temperaturi NEOBIȘNUITE în toată țara! Ce anunță meteorologii

Valul de aer cald ce pătrunde în țara noastră va aduce precipitații mixte în zona montată și nu este exclus să ne confruntăm cu avertizări meteo de polei. Temperaturile vor fi mult mai ridicate, în special în partea de vest a țării.

Patrunderea aerului cald va însemna temperaturi mult mai ridicate decât s-au înregistrat în această dimineaţă pentru partea de vest a ţării.

Dacă joi temperaturile rămân în continuare modeste, în special în nord şi centru, unde valorile nu vor trece de 10 grade, treptat, începând de vineri, temperaturi de peste 15 grade în multe zone din ţară, iar în zilele următoare valori ce vor atinge şi chiar vor depăşi izolat 25 de grade.

Informare de ultimă oră de la ANM! Meteorologii au emis cod galben de vreme severă... Este JALE! Cod Galben EXTINS în mare pare a țării! Zonele în care condițiile meteo vor fi periculoase, în următoarele or...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x