Antena Căutare

Avertisment meteo! Vremea se va schimba radical. Ninsori abundente și ger, începând de săptămâna viitoare! Ne așteaptă o iarnă grea

Vești proaste de la meteorologi. Iarna grea se instalează în România! Vremea se va schimba radical, începând de săptămâna viitoare. Temperaturi negative, ninsori abundente, lapoviță și ploi, în toate zonele țării.

Vești proaste de la meteorologi. Iarna grea se instalează în România! Vremea se va schimba radical, începând de săptămâna viitoare. Temperaturi negative, ninsori abundente, lapoviță și ploi, în toate zonele țării.

Avem parte de un al treilea episod de aer rece în doar trei săptămâni, care va aduce temperaturi scăzute, cu nopți și dimineți geroase și ninsori abundente.

În noaptea de marți spre miercuri, masa de aer rece din nordul continentului va coborî peste România și își va pune amprenta pe temperaturi. De miercuri, trebuie să ne așteptăm la temperaturi sub normalul perioadei.

În zonele montane, vor fi ninsori abundente, în timp ce vestul, centrul și nordul țării se va lupta cu temperaturi scăzute. Temperaturile negative vor predomina în cea mai mare parte a țării, în special în zilele de miercuri și joi.

Mai multe informații, în materialul video de mai jos:

sursa: antena3.ro

Vremea se strică iar! Ce se întâmplă cu vremea în weekend... Vremea 9 decembrie. Prognoza meteo cu ninsori abundente și lapoviță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x