Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Vremea: vin ninsorile în România. Prognoza meteo de Revelion

Prognoza meteo pentru următoarele zile anunță ninsori și lapoviță începând din această seară. Potrivit meteorologilor, de Revelion vremea va fi rece și se va depune un strat de zăpadă în unele regiuni.

Vremea de Revelion, vin ninsorile

https://pixabay.com/

Vremea se răcește în toată țară. Vineri noapte sunt așteptați primii fulgii de nenea în Transilvania și Moldova. La nivel întregii țări, sâmbătă, temperatura nu va depăși 6-7 grade.

În Moldova, și în special în zonele montane se va depune un strat consistent de zăpadă.

Sâmbătă în București vor fi înregistrate 4 grade, iar duminică 2 grade. Este posibil să apară primii fulgi de nea încă de astăzi, 27 decembrie.

În zonele de munte și în nordul țării sunt așteptate ninsori, spun specialiștii ANM, o masă de aer rece pătrunzând în România. Întreaga țară va fi ”survolată” în următoarele zile. Temperaturile maxime vor ajunge doar până la 4 grade Celsius.

Jumătatea de sud a țării va înregistra temperaturi mai ridicate decât normalul acestei perioade, maximele putând ajunge până la 9 grade Celsius. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie transmit că în noaptea de Revelion o masă de aer rece va traversa România, iar temperaturile nu vor înregistra scăderi notabile.

Pentru mai multe detalii vezi materialul video de mai jos.

Citește și: Alertă meteo! Se schimbă vremea în țară! Unde va ninge, unde va ploua și în ce zone vor scădea temperaturile, în următoarele zile

Recomandari