Antena Căutare

Vremea: vin ninsorile în România. Prognoza meteo de Revelion

Prognoza meteo pentru următoarele zile anunță ninsori și lapoviță începând din această seară. Potrivit meteorologilor, de Revelion vremea va fi rece și se va depune un strat de zăpadă în unele regiuni.

Vremea: vin ninsorile în România. Prognoza meteo de Revelion Galerie
Vremea de Revelion, vin ninsorile | https://pixabay.com/

Vremea se răcește în toată țară. Vineri noapte sunt așteptați primii fulgii de nenea în Transilvania și Moldova. La nivel întregii țări, sâmbătă, temperatura nu va depăși 6-7 grade.

În Moldova, și în special în zonele montane se va depune un strat consistent de zăpadă.

Sâmbătă în București vor fi înregistrate 4 grade, iar duminică 2 grade. Este posibil să apară primii fulgi de nea încă de astăzi, 27 decembrie.

În zonele de munte și în nordul țării sunt așteptate ninsori, spun specialiștii ANM, o masă de aer rece pătrunzând în România. Întreaga țară va fi ”survolată” în următoarele zile. Temperaturile maxime vor ajunge doar până la 4 grade Celsius.

Jumătatea de sud a țării va înregistra temperaturi mai ridicate decât normalul acestei perioade, maximele putând ajunge până la 9 grade Celsius. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie transmit că în noaptea de Revelion o masă de aer rece va traversa România, iar temperaturile nu vor înregistra scăderi notabile.

Pentru mai multe detalii vezi materialul video de mai jos.

Citește și: Alertă meteo! Se schimbă vremea în țară! Unde va ninge, unde va ploua și în ce zone vor scădea temperaturile, în următoarele zile

Cum va fi vremea de Revelion în toată țara! Meteorologii au făcut anunțul!... Cod galben de ninsoare viscolită şi zăpadă spulberată, în zona de munte a judeţelor Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, până la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x