Antena Căutare

O nouă avertizare de la meteorologi! Zonele din țară ce vor fi lovite de ploi torențiale, vijelii și grindină, până miercuri!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă avertizare de ploi ce pot avea caracter torențial, vijelii și grindină, până miercuri, în câteva zone din țară.

O nouă avertizare de la meteorologi! Zonele din țară ce vor fi lovite de ploi torențiale, vijelii și grindină, până miercuri!
O nouă avertizare de la meteorologi! Zonele din țară ce vor fi lovite de ploi torențiale, vijelii și grindină, până miercuri! | profimediaimages.ro

Începând de luni, ora 10:00, până miercuri, 10 iunie, ora 06:00, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică, potrivit ANM. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină.

În cursul zilei de luni (8 iunie), va ploua mai ales în regiunile vestice, nord-vestice, centrale, precum și în zonele de munte.

În noaptea de luni spre marți (8/9 iunie), sunt anunțate ploi mai ales în sud-vest, iar marți (9 iunie), îndeosebi în jumătatea de vest a teritoriului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp, iar pe arii restrânse 30 l/mp.

Meteorologii anunță temperaturi anormale în București. Cum va fi vremea în Capitală în următoarele zile și care sunt zon... ANM: Vremea pentru două săptămâni. Urmează temperaturi caniculare și fenomente meteo extreme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x