O nouă avertizare de la meteorologi! Zonele din țară ce vor fi lovite de ploi torențiale, vijelii și grindină, până miercuri!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă avertizare de ploi ce pot avea caracter torențial, vijelii și grindină, până miercuri, în câteva zone din țară.

O nouă avertizare de la meteorologi! Zonele din țară ce vor fi lovite de ploi torențiale, vijelii și grindină, până miercuri!

profimediaimages.ro

Începând de luni, ora 10:00, până miercuri, 10 iunie, ora 06:00, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică, potrivit ANM. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină.

În cursul zilei de luni (8 iunie), va ploua mai ales în regiunile vestice, nord-vestice, centrale, precum și în zonele de munte.

În noaptea de luni spre marți (8/9 iunie), sunt anunțate ploi mai ales în sud-vest, iar marți (9 iunie), îndeosebi în jumătatea de vest a teritoriului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp, iar pe arii restrânse 30 l/mp.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri