Antena Căutare

Un stilist te învaţă cum să arăţi bine în poze. E mai simplu decât ai fi crezut vreodată!

Toţi vrem să avem fotografii reuşite ca ale vedetelor, dar nu mulţi au norocul să iasă cu adevărat bine. Dacă obişnuieşti să fugi de aparatul foto doar pentru că tu crezi că nu eşti fotogenic/ă, mai bine te-ai gândi cum să te "împrieteneşti" cu el.

Un stilist te învaţă cum să arăţi bine în poze. E mai simplu decât ai fi crezut vreodată!
| self.com

Toţi vrem să avem fotografii reuşite ca ale vedetelor, dar nu mulţi au norocul să iasă cu adevărat bine. Dacă obişnuieşti să fugi de aparatul foto doar pentru că tu crezi că nu eşti fotogenic/ă, mai bine te-ai gândi cum să te "împrieteneşti" cu el, notează zutv.ro. Un stilist de la Hollywood vine cu câteva sfaturi care sigur vor schimba felul în care arăţi în poze.

Lindsay Albanese este consilier de imagine pentru mai multe vedete şi are grijă ca imaginea lor să fie impecabilă. Tot ea i-a învăţat pe mulţi cum să pozeze, aşa că sigur vei avea şi tu fotografii mai reuşite, dacă îi urmezi sfaturile.

E chiar simplu dacă urmărești pas cu pas video-ul de AICI!

România, zguduită din nou! Cutremur, azi-noapte, în Marea Neagră... Scapă de tartrul de pe dinți fără să faci tratamente deranjante la dentist! Trucul pe care îl poți folosi chiar la tine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x