Antena Căutare

X Factor joaca foarte bine si online

Povestea incepe prin luna mai 2012. Si incepe ireal pentru mine. "Si o sa faceti update in timp real ca aia de la ... ?". "Si o sa se vada si pe telefon, tableta, ca la aia de la ...?", "Si ne puteti livra video in timp real ca aia de la ...?". Mai, sa fie! De ce dracu' primesc aceasta gramada de intrebari? Raspunsul este banal de simplu. Da! Da! Da!

Povestea incepe prin luna mai 2012. Si incepe ireal pentru mine. "Si o sa faceti update in timp real ca aia de la ... ?". "Si o sa se vada si pe telefon, tableta, ca la aia de la ...?", "Si ne puteti livra video in timp real ca aia de la ...?". Mai, sa fie! De ce dracu' primesc aceasta gramada de intrebari? Raspunsul este banal de simplu. Da! Da! Da! Doar ca trebuie sa-l rostesc cu convingere. Ochii neincrezatori din fata mea imi cer acest lucru. Sa fiu ferm. Si totusi, cum naiba de s-a ajuns in situatia asta? Sa discuti despre lucruri banale, de la sine intelese, intr-o asa mare de incertitudine ... "Bine, da' anul asta vrem 1 milion de unici, il faceti?". Zic al 4-lea "Da!" sigur si totusi neincrederea nu dispare. Sta cuibarita in sufletul partenerului de dialog. Si frige! Am trecut prin multe momente in care a trebuit sa facem din rahat bici, dar acum nu mai era cazul.

In dreapta mea, la vreo 3 scaune distanta, un alt om traia aceleasi sentimente. El avea sa sufere mai mult in aceasta perioada. Dar asta parca l-a indirjit si l-a facut sa creeze un show nebunesc, spectaculos. Claudiu Oprea, producatorul. Despre el voi vorbi altadata insa. Intre noi, fetele de la sales. Apasate si ele de o mostenire stranie, dar ferme si bataioase!

Din acea seara am pus pe tabla desfasurarea de forte. Totul programat la secunda, gandit pentru succes. Aceasta este inceputul unei povesti care s-a scris cu stropi din sudoarea muncii: www.xfactor.a1.ro. S-a desenat un site simplu, usor de navigat, cu doua componente: editoriala + comunitate. S-au tesut povestile, personajele, toate impinse catre cititori: online, mobile, tablete, platforma Orange World. Text, foto, video! In timp real! Wtf, nici nu s-ar fi pus problema altfel! Pe 30 mai s-a postat prima stire. Au urmat altele ... Peste 700 in total. Si vor continua!

Pina sa fie difuzat pe post fiecare episod, Catalin, Mara, Ayanna si Alina il vedeau de 2-3 ori. Isi imparteau personajele, le scriau momentele, le aveau in grija ca pe propriii copii. In timpul transmisiei TV doar se incarcau momentele video si se apasa simplu pe "send". Send catre cititori, send catre parteneri cu semnalul ca la Antena TV Group s-au schimbat lucrurile pe digital!

Da, ne putem compara cu orice jucator important din onlineul romanesc, atit ca forta de continut, cat si ca dezvoltare (echipa condusa de Robert Popescu este una premium!). Finalul a fost fericit! Si bonusat :). Cu 30% in plus fata de cat am promis! 

Povestea continua si in toamna lui 2013! "Azi am depasit 1.000 de stiri pe siteul X Factor", exclama Catalin Oprisan in redactie. Pentru el si echipa sa de online (sint 4 oameni dedicati showului: Catalin, Mara, Madalina si Raluca), sezonul 3 de X Factor nu a inceput in octombrie, ci exact cind Tudor Turcu a ridicat pumnii in aer savurindu-si victoria! Asa s-a ajuns ca pina azi sa plece catre publicul emisiunii peste 1.000 de stiri, oferind zilnic informatie, chiar si cind showul nu era in desfasurare!

Povestea online a showului X Factor a capatat in prezent alte dimensiuni:

1. LIVE - se poate vedea pe www.antenaplay.ro (pe canalul Antena 1), platforma premium a Antena TV Group, care a fost dezvoltata de Digital AG!

Tot aici, exista o pagina dedicata X Factor in care se pot urmari episoadele intregi (Click AICI)

Prin aplicatiile de iOS si Android ale AntenaPlay showul este tot timpul la indemina prietenilor

sai. Ba, mai mult, in fiecare duminica, acestia primesc pe AntenaPlay in avanpremiera episodul ce se difuzeaza seara pe TV. Un demers care puncteaza deschiderea Antena TV Group catre media digitala!

2. SITEUL X Factor - www.xfactor.a1.rosi varianta sa de mobil, m.xfactor.a1.ro, livreaza continut in timp real, punctul culminant fiind seara showului cind se publica 20-25 de stiri,  cu galerii foto si video - interpretarile, momentele showului etc!

Noutatea din acest an este Radio X Factor in parteneriat cu Orange si platforma Deezer!

3. SOCIAL MEDIA - sintem prezenti pe canalele care pot aduce audienta, cu o atentie speciala in acest moment pentru pagina de facebook  (https://www.facebook.com/xfactor.romania) si canalul dedicat YouTube (http://www.youtube.com/user/thexfactora1).

Facebook-ul X Factor este coordonat de Alina Tudor, social media manager in echipa Digital AG, unul dintre cei mai buni oameni in acest domeniu. Este o pagina vie, cu update zilnic, cu continut spectaculos si bine gindit. Alina vizioneaza showul in timpul saptaminii, isi pregateste vizualurile si strategia, iar seara de duminica este cireasa de pe tortul saptaminii sale de munca. Nu este nimic lasat la voia intimplarii!

Canalul oficial X Factor de pe youtube

Canalele de Social Media fac parte din ceea ce noi numim Identitate 360 pe online pentru X Factor.  O abordare 360 - pe toate platformele, din toate unghiurile - inseamna ca X Factor se spune pe sine concomitent prin mai multe componente. Fiecare cont e o bucatica de puzzle. Puse cap la cap fac X Factor. Doar ca, exact ca-n viata reala, unele bucati din puzzle sint mai mici (exemplu http://xfactorromania.tumblr.com/ ), altele mai mari, in functie de importanta lor.

In concluzie, X Factor Romania joaca in digital media si o face foarte bine!

LIVE si episoade: http://antenaplay.ro/x-factor-s3

SITE: http://www.xfactor.a1.ro

MOBILE: http://m.xfactor.a1.ro

FACEBOOK: https://www.facebook.com/xfactor.romania

YOUTUBE: www.youtube.com/user/thexfactora1

TUMBLR: http://xfactorromania.tumblr.com/ 

PINTEREST: http://www.pinterest.com/xfactorromania/ 

TWITTER: https://twitter.com/XFactorAntena1 

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x