Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Zboruri anulate și întârzieri masive pe aeroporturile din țară din cauza vremii extrem de rea! Care sunt aeroporturile vizate

Aeroportul Internaţional Iaşi a suspendat vineri toate operaţiunile de zbor din cauza ninsorii şi viscolului, traficul aerian urmând a fi reluat în momentul când vremea o va permite.

Vremea rea a pus stăpânire pe întreaga țară! Haos, zboruri anulate și întârzieri masive pe aeroporturile din țară din cauza vremii extrem de rea! Care sunt aeroporturile vizate

Aeroportul Internaţional Iaşi a suspendat vineri toate operaţiunile de zbor din cauza ninsorii şi viscolului, traficul aerian urmând a fi reluat în momentul când vremea o va permite.

Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, reprezentanţii Aeroportului Internaţional Iaşi au precizat că, deşi nu se poate decola şi ateriza în prezent, aeroportul rămâne deschis.

"Stimaţi pasageri, din cauza condiţiilor meteo severe, pe Aeroportul Iaşi nicio cursă nu poate ateriza sau decola momentan. Ninsorile abundente şi vântul puternic fac imposibilă desfăşurarea activităţilor aeroportuare. Operaţiunile de zbor au fost suspendate, însă aeroportul rămâne deschis. În momentul în care va vremea va permite şi se comunică reluarea curselor, toată tehnica din dotare va fi antrenată în procesul de deszăpezire a suprafeţelor de mişcare", a arătat conducerea Aeroportului Iaşi.

Totodată, pasagerilor li se recomandă să ţină legătura cu companiile aeriene. "Dacă aveţi programate zboruri astăzi, vă recomandăm să ţineţi în permanenţă legătura cu operatorii aerieni", se arată în postarea celor de la Aeroport, spune dcnews.

Tot astăzi pe Aeroportul ,,Henri Coandă'' din București aeronavele care pleacă pot înregistra întârzieri de peste 30 de minute. Întârzierile sunt în cazul curselor pentru care sunt folosite avioanele ce au stat peste noapte pe aeroport și au fost acoperite cu zăpadă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro