Next Star

Ne revedem în curând!

Sofia Ciobanu cântă pe scena Next Star alături de Nicole Cherry: "Sofi nu pleacă în această seară fără premiu"

 

În finala de popularitate a sezonului 6 "Next Star", Sofia Ciobanu a cântat melodia interpretată de Nicole Cherry: "Vara mea".

Sofia Ciobanu are 6 ani și este din Focșani. Ea a cântat melodia ”Vara mea”, alături de idolul ei, Nicole Cherry. Cele două s-au înțeles de minune pe scenă, iar juriul a fost încântat de talentul muzical al micuței și de jocul scenic pe care l-a arătat. 

”Sofi nu pleacă în această seară fără premiu. Vă spun eu”, este sigură de micuța Sofia. ”Doamne, câtă energie are”, a exclamat Alina Eremia. 
Voi decideți câștigătorul! Dacă v-a plăcut Sofia Ciobanu votati la 1272 cu textul SOFIA (0.6 Euro/sms, tva inclus) și poate câștiga Finala de Popularitate!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe