Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 1 februarie 2023. Alexia Țalavutis și Roxana Nemeș, „adversare” în jocul cercurilor. Cum s-au descurcat

În ediția din 1 februarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate!, de la Antena 1, Roxana Nemeș a fost provocată la un joc dublu cu un adversar din echipa roșie. Blondina a ales o vedetă pe măsură și anume, pe Alexia Țalavutis.

nu te supăra frate, jocul cercurilor Galerie
Nu te supăra, frate! 1 februarie 2023. Alexia Țalavutis și Roxana Nemeș, „adversare” în jocul cercurilor. Cum s-au descurcat | Antena 1

Emisiunea Nu te supăra, frate! de la Antena 1 aduce pentru două echipe de vedete provocări surprinzătoare și întrebări extrem de interesante, menite să provoace inteligența tuturor, dar și imaginația. Așa s-a întâmplat și în ediția din 1 februarie 2023, când Roxana Nemeș și Alexia Țalavutis au fost puse față în față, în calitate de adversare, la jocul inedit al cercurilor.

Alexia Țalavutis și Roxana Nemeș, „adversarele” sexy în jocul cu cercuri la emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1, ediția din 1 februarie 2023

Roxana Nemeș a fost provocată să accepte un joc dublu, în care să concureze, la alegere, cu o vedetă din echipa oponentă. Aceasta a numit-o pe Alexia Țalavutis, o apariție la fel de sexy la emisiunea Nu te supăra, frate!, ediția din 1 februarie 2023.

Magicianul Robert Tudor și-a scos asul din mânecă și le-a pregătit un joc inedit. Cele două vedete au fost puse să găsească un sens mai multor cercuri goale, afișate pe două coli albe:

„Ăsta e cerc, voi aveți cinci. Trebuie să le găsiți la fiecare câte un sens. De exemplu, unui cerc să îi faceți un ursuleț. Aveți 45 de secunde să le găsiți sensul acestor cercuri!”, a fost provocarea rostită de magicianul Robert Tudor în ediția din 1 februarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate!

Presiunea timpului, dar și intervențiile magicianului, care le încurcau pe cele două vedete, au agitat atmosfera, însă câștigătoarea a fost nimeni alta decât Roxana Nemeș. Aceasta a completat patru desene, cu unul mai mult comparativ cu adversara sa, Alexia Țalavutis.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul!

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 1 februarie 2023. Andrei Duban, provocat să mimeze un sutien cu mănușile de box. Cum s-a descurcat ... Nu te supăra, frate! 2 februarie 2023. Sanda Ladoși, apariție îndrăzneață într-o pereche de colanți cu imprimeu tigrat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x