Nunta cu scantei

Vezi editiile integrale pe AntenaPlay!

Aşteptarea a luat sfârşit! Raymond şi Constantina s-au cununat religios! Și-au jurat dragoste eternă în fața lui Dumnezeu!

 

După trei ani de aşteptare, Raymond şi Constantina au ajuns în faţa altarului!

Constantina și Raymond, unul dintre cele mai iubite cupluri de la „Nuntă cu scântei”, au făcut pasul cel mare. Cu lacrimi de fericire, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu!

Cei doi tineri s-au îndrăgostit unul de celălalt în sezonul celui de-al treilea sezon al reality show-ului “Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, formând un cuplu. Cei doi au câştigat competiţia, fiind cei mai votaţi concurenţi ai sezonului, însă au refuzat să se căsătoreasă în marea finală. De atunci, Raymond şi Constantina sunt împreună, iar după aproape patru ani de relaţie au decis că este vremea să îşi unească destinele şi nu oricum, ci în cadrul celui mai nou reality show matrimonial de la Antena 1, “Nuntă cu scântei”.

Urmărește Nuntă cu scântei integral și pe Antena Play: https://goo.gl/s15GCJ. Dacă nu eşti în fața televizorului, poți vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează și tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe