Antena Căutare

Constantina și Raymond, în vacanță, alături de nașul Tolea și soția acestuia. Cei patru au fugit, după nuntă, la relaxare: "Cei mai frumoși"

S-au cunoscut în competiţia matrimonială "Mireasă pentru fiul meu", s-au îndrăgostit nebuneşte şi au plecat de mână acasă, trăindu-şi iubirea, până la cel mai mic detaliu. Şi, pentru că orice femeie este împlinită în momentul în care îmbracă rochia de mireasă şi aduce pe lume un bebe, cei doi au făcut şi primul pas spre clădirea familiei lor.

S-au cunoscut în competiţia matrimonială "Mireasă pentru fiul meu", s-au îndrăgostit nebuneşte şi au plecat de mână acasă, trăindu-şi iubirea, până la cel mai mic detaliu. Şi, pentru că orice femeie este împlinită în momentul în care îmbracă rochia de mireasă şi aduce pe lume un bebe, cei doi au făcut şi primul pas spre clădirea familiei lor.

Marele eveniment, nunta, s-a derulat sub ochii fanilor, la emisiunea "Nuntă cu scântei", unde îndrăgostiții s-au lăsat pe mâna soacrelor, la propunerea Anei Morodan. Au avut parte de o petrecere pe cinste şi au strălucit unul la braţul celuilalt.

Naşi le-au fost Tolea Ciumac şi frumoasa lui soţie. Şi, pentru că după o nuntă de basm mârâi merită o vacanţă pe măsură, au plecat toţi patru acolo unde apa este azurie, iar liniştea se îmbină armonios cu petrecerile din timpul serii. După imagini, noi am spune că este vorba de încântătoarea Grecie.

Război total la "Nuntă cu scântei".Mirii se răscoală împotriva soacrelor! Nicio decizie luată de mame nu este ... Mamele caută rochie de mireasă pentru Andreea! Sunt atât de pretențioase, de parcă s-ar mărita ele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Urmărește Nuntă cu scântei integral și pe Antena Play: https://goo.gl/s15GCJ. Dacă nu eşti în fața televizorului, poți vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează și tu!

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x