Antena Căutare

Cristina dorește un meniu sofisticat pentru nunta părinților ei! Ce bunătăți vor fi servite la petrecere?

Două surori au venit la „Nuntă cu scântei” pentru a pregăti o petrecere surpriză, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la nunta părinților.

Două surori au venit la „Nuntă cu scântei” pentru a pregăti o petrecere surpriză, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la nunta părinților.

Totuși, deciziile luate de cele două tinere vor fi cruciale pentru ziua cea mare!

Cristina se sfătuiește cu Chef Mișu despre meniul din seara nunții. Ea este hotărâtă să-și inpresioneze părinții cu un meniu cum nu au mai văzut până acum!

Citește și:

Râzi cu lacrimi! Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste e făcută de Răzvan și Dani, printr-un joc de mimă de zile mari! „El ce zboară din floare în floare, noapte pe răcoare...”

Apar primele scântei de la nuntă! Surorile nu sunt de acord cu rochia aleasă mamei! Cine câștigă?... Tinerii vor sofisticat, părinții tot la tradițional trag! Ce meniu va fi până la urmă la nuntă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Urmărește Nuntă cu scântei integral și pe Antena Play: https://goo.gl/s15GCJ. Dacă nu eşti în fața televizorului, poți vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează și tu!

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x