Antena Căutare

Foștii concurenți ai ultimului sezon ”Mireasă pentru fiul meu”, Mihaela și Mihai au avut parte de o ”Nuntă cu scântei”

Mihaela și Mihai au avut parte de nunta pe care au visat-o, asta în ciuda faptului că au fost nevoiți să treacă prin multe încercări înainte de a ajunge în fața altarului. Cei doi s-au bucurat, într-un final, de o ”Nuntă cu scântei”, dar de data aceasta au fost scântei de fericire.

Mihaela și Mihai au avut parte de nunta pe care au visat-o, asta în ciuda faptului că au fost nevoiți să treacă prin multe încercări înainte de a ajunge în fața altarului. Cei doi s-au bucurat, într-un final, de o ”Nuntă cu scântei”, dar de data aceasta au fost scântei de fericire.

Mihalea și Mihai se căsătoriseră civil încă din marea finală a îndrăgitului reality-show ”Mireasă pentru fiul meu”, însă și-au dorit să se cunune religios și să se aibă parte de nunta visurilor lor. Acest lucru s-a întâmplat în cadrul show-ului ”Nuntă cu scântei”, difuzat de luni și până sâmbătă, de la ora 14.00, la Antena 1. Cei doi au întâmpinat dificultăți tocmai din partea familiei miresei, însă, pe parcurs, problemele au fost rezolvate și Mihaela a sclipit la propriu într-o minunată rochie de mireasă.

Astăzi, începând cu ora 14.00, la Antena 1, telespectatorii vor putea face cunoștință cu un alt cuplu, Florentina și Sorin. Aceștia vin de la 300 de kilometri depărtare, de la Calafat, și aduc cu ei o poveste tulburătoare. Au doi copii pentru care sunt în stare de orice sacrificiu și, din cauza greutăților, nu au reușit să-și împlinescă visul de avea o nuntă până acum.

Ba, mai mult, ei au avut probleme și din cauza familiilor din care provin, pentru că s-au împotrivit o lungă perioadă de timp relației lor. Acum, după ce amândoi s-au împăcat cu mamele lor, Florentina și Sorin spun că sunt pregătiți să facă marele pas în cadrul show-ului ”Nuntă cu scântei”.

Provocarea va fi una foarte mare, cuplul având la dispoziție o singură zi pentru organizarea marelui eveniment. Și asta nu este tot, mamele lor vor întâmpina greutăți neașteptate ce le pun în pericol participarea la emsiune.

Dacă vor avea tăria să treacă peste toate obstacolele și vor reuși să organizeze o nuntă în numai o singură zi, telespectatorii vor putea vedea, vineri și sâmbătă, de la ora 14.00, numai la Antena 1, la ”Nuntă cu scântei”.

Chiar că e o nuntă cu scântei! Tatăl miresei a invitat-o pe fosta lui soție la dans, dar aceasta s-a ridicat și a plecat... Sorin și Florentina, doi tineri fără posibilițăti materiale, visează la nunta perfectă: "Nu ne-am căsătorit până ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Urmărește Nuntă cu scântei integral și pe Antena Play: https://goo.gl/s15GCJ. Dacă nu eşti în fața televizorului, poți vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează și tu!

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x