Antena Căutare

Ei doi gândesc la fel, iubesc la fel! Lidia Buble: ”Vreau o nuntă mare. O să fac copii după ce mă căsătoresc”

Una dintre cele mai mediatizate artiste din România, Lidia Buble, participă la evenimentul muzical al anului, şi anume, Media Music Awards care se desfăşoară la Sibiu

Una dintre cele mai mediatizate artiste din România, Lidia Buble, participă la evenimentul muzical al anului, şi anume, Media Music Awards care se desfăşoară la Sibiu

Aflată la repetiţii, fanii s-au îmbulzit să imortalizeze imagini cu Lidia, iar aceasta i-a răsplătit cu un show pe măsură.

De asemenea, artistă a vorbit şi despre relaţia frumoasă pe care o are. "Noi chiar ne asemănăm foarte mult, ne potrivim, iar piesa nouă favorită este "Forever love". Îmi doresc copii, dar nu pentru moment, sunt prea copilăroasă acum. Oricum, o să îi fac după ce o să mă căsătoresc. Şi da, îmi doresc o nuntă mare", a spus Lidia Buble.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Plasa de stele nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/plasa-de-stele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/plasadestele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Bhq92P.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x