Antena Căutare

Cine este și cu ce se ocupă Nicu Grigore, soțul Bellei Santiago de la Power Couple România. Cum s-au cunoscut cei doi

Nicu Grigore și cântăreața Bella Santiago formează un cuplu de excepție și au decis să accepte provocarea Power Couple România, fiind unul dintre cele 9 cupluri din sezonul 2.

Galerie
Nicu Grigore și Bella Santiago sunt căsătoriți civil de 7 ani, din 2017, iar în 2023 au făcut și cununia religioasă. | Antena 1

Nicu Grigore și Bella Santiago sunt căsătoriți civil de 7 ani, din 2017, iar în 2023 au făcut și cununia religioasă.

Cine este Nicu Grigore de la Power Couple, sezonul 2

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Frumoasa cântăreață a devenit faimoasă după participarea sa la X Factor.

Bella Santiago și soțul ei s-au îndrăgostit la prima vedere și acum formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, pregătiți să testeze cât de bine se cunosc la Power Couple, sezonul 2.

Articolul continuă după reclamă

Nicu Grigore este kinetoterapeut de profesie.și din acest job își câștigă banii. El s-a îndrăgostit iremediabil de Bella, iar artista a mărturisit în repetate rânduri că a fost primită cu brațele deschise de familia soțului ei.

Bella Santiago a declarat în mai multe interviuri că se înțelege foarte bine cu soacra ei.

Citește și: Bella Santiago și Nicu Grigore, gata de provocările Power Couple România! Ce probe o scot pe solistă din zona de confort

Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, cântăreața Bella Santiago este decisă să meargă până la capăt, împreună cu soțul ei, Nicu Grigore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Am acceptat provocarea pentru a vedea care este limita mea de răbdare, până unde pot (râde), până unde duce memoria mea de când l-am cunoscut pe el. Vreau să văd ce putem face mai departe împreună, la bine și la greu”, declară solista, în timp ce soțul ei recunoaște: „Am acceptat provocarea, în primul rând, pentru a ne întării și mai mult relația de cuplu, consider că acest format ne va scoate din rutina zilnică și ne va testa toate limitele, ne va trece prin toate stările. În momentul de față, văd totul cu pozitivism (sper să rămână așa)”.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Radu Dumitrache, logodnicul Dianei Bulimar de la Power Couple Romania. De cât timp formează un cuplu

Power Couple România – La bine și la greu!, sezonul 2

Alături de cuplurile care vor pleca în curând în Malta, se va afla și în acest an, Dani Oțil, prezentatorul emisiunii, care a pornit deja spre locația de filmare. ”Plec în Malta cu un nod în gât, dar și cu fluturi în stomac, pentru că dacă anul trecut mergeam în necunoscut și aveam emoții strict pentru proiect, acum știu ce mă așteaptă.

Oamenii știu că e un show activ și pentru prezentator, trebuie să mă cațăr, să intru în apă, să stau la înălțimi, să-mi testez și eu, la rândul meu, limitele. Abia aștept să încerc probele, deja e un lucru cunoscut faptul că 90% din probe sunt testate și de către staff, dar și de mine. Am niște probe preferate deja, nu pot să le divulg, dar pot să vă spun că sunt wow.

Am mari emoții pentru concurenți, de data asta, pe unii îi cunosc, au trecut pe la mine prin emisiune des, și știindu-i ca profil, mai ales pe băieți, și văzând ce s-a întâmplat anul trecut cu fetele care s-au motivat foarte tare și și-au învins fobii, în timp ce băieții s-au descurcat mai slab, pentru cei pe care-i cunosc... am emoții”, declară Dani Oțil înainte de startul filmărilor.

La bine și la greu, cele nouă cupluri care au acceptat provocarea participării sunt gata să fie puse la încercări total surprinzătoare!

Citește și: Nouă cupluri de vedete au acceptat provocarea sezonului 2 din show-ul fenomen Power Couple România – La bine și la greu!

Cine este și cu ce se ocupă Radu Dumitrache, logodnicul Dianei Bulimar de la Power Couple Romania. De cât timp formează ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 23.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x