Antena Căutare

Concurenta Power Couple care abandonează proba. Cine spune "STOP" și riscă eliminarea în cel mai nou episod

Proba de cuplu de la Power Couple s-a transformat într-o reală încercare pentru vedetele care au acceptat cel mai dur test de cuplu din România. În noua ediție, se va lăsa cu atacuri de panică, țipete și chiar abandonuri.

concurenti power couple romania in timpul probeo
Din cauza emoțiilor puternice, a stresului competiției și a dificultății ridicate, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Power Couple decide să abandoneze proba | Antena 1

Deși toate probele de până acum de la Power Couple au testat la maxim limitele concurenților, cel mai nou experiment propus de Dani celor șapte cupluri rămase în concurs va face ravagii.

Urcați pe o tijă metalică de 3 metri înălțime și provocați să se balanseze stânga-dreapta pentru a prinde "carateristici" ale partenerilor, concurenții își înfruntă unele din cele mai mari frici. Proba se dovedește cu atât mai complicată pentru acrofobi, adică cei cu frică irațională de înălțime.

Din cauza emoțiilor puternice, a stresului competiției și a dificultății ridicate, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Power Couple decide chiar să abandoneze proba, chiar în mijlocul desfășurării.

Și-a dat palme, a respirat, a încercat să își seteze gândurile astfel încât să se motiveze să ducă proba la bun sfârșit, însă emoțiile au copleșit-o: "Nu mai pot, vreau jos!". Cu riscul de a pleca acasă, partenerul s-a conformat și a coborât de pe instalație.

Cine e cuplul care se confruntă cu cea mai tensionată situație de până acum, dar și despre ce concurentă este vorba vor afla spectatorii Power Couple doar urmărind cel mai nou episod al show-ului pe Antena 1 și în AntenaPLAY, de la 20:30.

Despre Power Couple România - La bine și la greu, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Filmată în Malta, producţia Antenei 1, realizată după un format internaţional de succes, emisiunea este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcţionează relaţiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Cuplurile se confruntă cu teste extreme sau situaţii comice care scot la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt şi care sunt punctele tari ale relaţiei lor, dar mai ales cele vulnerabile.

Power Couple se vede de luni până miercuri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ce diferență de vârstă există între Anamaria și Tudor Ionescu de la Power Couple România. Care e mai mare... Roxana Blenche și Cătălin Bucur, propuși spre eliminare la Power Couple România. Panică la proba cuplurilor: „Am văzut c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x