Antena Căutare

Cum s-au cunoscut DOC și soția lui. Cu ce se ocupă Anca Munteanu de la Power Couple România, sezon 2

DOC, pe numele real de Vlad Munteanu, și soția lui, Anca Munteanu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani. Iată cum s-au cunoscut cei doi, dar și cu ce se ocupă partenera artistului.

Galerie
DOC, pe numele real de Vlad Munteanu, și soția lui, Anca Munteanu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani | Antena 1 & Instagram

DOC se numără printre ce mai renumiți și apreciați artiști de rapp. Deși apare des pe scenă, unde încântă publicul cu versurile sale memorabile, puțini sunt cei cate știu faptul că Vlad Munteanu are o soție superbă.

Anca Munteanu a fost întotdeauna o prezență discretă. În timp ce soțul ei este cunoscut de o țară întreagă, aceasta a preferat să se ascundă de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 7 ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță minunată.

Citește și: Cu ce se ocupa Monica, soția lui Leonard Doroftei, în Canada. Cum s-au cunoscut cei doi: „Îl iubeam cu toată ființa mea”

În iunie 2019, DOC și Anca Munteanu s-au căsătorit civil. Cei doi au avut parte de o nuntă atipică. Artistul a spus marele „DA” în pantaloni scurți și adidași, iar soția lui a îmbrăcat o salopeta ce îi scotea în evidență atuurile fizice.

Articolul continuă după reclamă

Cum a început povestea de iubire dintre Anca Munteanu și DOC, concurenții de la Power Couple România sezon 2. Cu ce se ocupă soția artistului

DOC și Anca Munteanu se mândresc cu o relație puternică și foarte frumoasă, motiv pentru care au acceptat fără ezitare provocarea Power Couple România, sezon 2. Aceștia s-au cunoscut în urmă cu 17 ani, pe când lucrau amândoi la cazino, dar atunci nu au acordat o șansă conexiunii dintre ei.

„Ne-am cunoscut acum aproximativ 16 ani. Am lucrat împreuna în cazino, chiar el mi-a fost profesor la școala de crupieri. A fost și atunci o chimie între noi, însă care s-a bazat pe prietenie, nimic mai mult, el fiind la momentul respectiv într-o relație. Pot spune că atunci m-a cucerit și am rămas cucerită, chiar dacă nu ne-am mai văzut o perioada de 10 ani după.

Cel mai mult la el am apreciat pasiunea, pasiunea pentru viață aș putea spune…. Despre orice vorbea, și un lucru extrem de banal, avea o forță și o implicare cum n-am mai văzut. Munca la cazino, discuțiile, muzica, totul era făcut cu foarte multă energie. Mi s-a părut că ne potrivim perfect din punctul asta de vedere. Și da, discursurile le aud și acasă, o bucurie, nu-i așa? (râde)”, a povestit Anca Munteanu, conform fanatik.ro, în urmă cu un an.

De asemenea, se pare că soția lui DOC are o profesie despre care puțini știau. Aceasta a ales un domeniu opus partenerului său: „Eu sunt manager pe recrutare la o companie de IT. Lucrez în recrutare de peste 10 ani. Viața mea profesională nu a suferit schimbări odată cu relația noastră”.

Telespectatorii vor avea șansa să-i vadă pe DOC și Anca Munteanu la Power Couple România, sezonul 2, unde participă alături de alte opt cupluri celebre din showbiz-ul românesc. Aceștia sunt mai pregătiți ca niciodată să arate oamenilor de acasă cât de puternică este legătura dintre ei.

„Fiind o fire aventuroasă de fel, cel mai tare mă încântă faptul că voi fi pusă în niște situații cu care, cel mai probabil, nu mă voi mai întâlni în viață. La ce mă aștept, mă aștept să mă distrez, să mă emoționez, să mă sperii, în principiu să simt tot ce am de simțit:) , să-mi fac prieteni, să am iar 18 ani, fără job și fără copil și, nu în ultimul rând, mă aștept să câștigăm”, a spus Anca Munteanu despre Power Couple România, sezon 2.

Cu ce se ocupa Monica, soția lui Leonard Doroftei, în Canada. Cum s-au cunoscut cei doi: „Îl iubeam cu toată ființa mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x