Antena Căutare

Power Couple România, 13 februarie 2024. Dani Oțil l-a speriat pe Emi, în timpul probei. Ce i-a făcut

În cea de a cincea ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor a crescut din nou! A doua probă din această săptămână i-a surprins pe concurenți într-o nouă ipostază – fetele dictează, iar băieții trebuie să le urmeze orbește. Misiunea fetelor este cu atât mai grea azi – întrucât la finalul serii, unul dintre cupluri va fi propus spre eliminare.

colaj foto cu dani otil si emi, la power couple romania Galerie
Dani Oțil l-a speriat pe Emi în ediția 5 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

În cea de a cincea ediție a show-ului, concurenții au fost din nou în fața unei probe care i-a adus la capătul răbdării. Cu emoții și suspans, atât fetele, cât și băieții au dat tot ce au avut mai bun pentru a duce proba la final cu succes.

„Da, iubito, ai dreptate!” este numele provocării din această seară și are scopul de a dezvălui dacă partenerii au o încredere de-a dreptul oarbă în iubitele lor și daca le ascultă indicațiile.

Perechile vor urma un traseu întortocheat în poligon, plin de obstacole, care va include și o parcare laterală făcută cu spatele! Traseul va fi cu atât mai dificil cu cât volanul se află pe partea dreaptă, conform regulilor malteze, iar băieții vor fi legați la ochi, ascultând doar indicațiile partenerelor care le sunt alături.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Radu nu a mai ascultat de sfaturile Oanei și a parcat singur chiar dacă era legat la ochi

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată ce s-a întâmplat când Emi a condus legat la ochi:

Power Couple România, 13 februarie 2024. Emi terifiat de sunetele lui Dani

Emi o aștepta mai pregătit ca niciodată pe soția lui să vină în mașină pentru a porni la drum. După câteva discuții, concurentul are parte de o sperietură teribilă. Dani Oțil se ascundea în spate, iar Emi nu avea habar de prezența lui acolo.

Dani strigă tare: „Salut!”, moment în care concurentul sare din loc, speriându-se foarte tare.

„Aii, să-mi bag ...!” a țipat tare Emi care a fost luat prin surprindere.

„Doamne ferește, Dani, să-ți dea Dumnezeu la bătrânețe ce-mi faci tu mie acum. Să-ți sară plosca și placa din gură!” i-a transmis concurentul la testimonial prezentatorului.

„Eu mă sperii foarte rapid, eu și pe stradă dacă merg pe trotuar și aud un claxon sau ceva, efectiv îmi sare telefonul din mână” a mai adăugat acesta.

După ce le-a urat mult succes, Dani a coborât, iar cei doi s-au pregătit de start.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Tudor, legat la ochi în timp ce Ana încurca stânga cu dreapta. Cum s-a încheiat nebunia

Fără să-și dea seama, Emi a uitat să anuleze frâna de mână, dar i-a reamintit imediat Mădălina. După ce au înaintat puțin, Mădălina și-a dat seama imediat că trebuie să intre în sensul giratoriu prin partea stângă, ținând cont de normale din Malta.

Deși nu se așteptau, concurenții au intrat în balize, mutând câteva dintre ele. Totuși, nu și-au pierdut speranța și au continuat.

„Stânga maxim acum, stânga, stânga. Viraj stânga și mergi drept. Stop, stop, stop. Maxim dreapta, nu, maxim stânga!” spunea Mădălina deja destul de panicată.

Emi încerca să o calmeze pentru că nu se mai putea concentra și a rugat-o să se dea jos de pe capotă și să vină înapoi în mașină. Mădălina i-a dat un pupic și apoi au trecut din nou la treabă.

„Bun, oprește că avem o babă aici. Fix în fața noastră cum ești, trebuie să iei maxim stânga” îi spune Mădălina din nou cu calm.

„Să nu dau în babă, iubire, uită-te la babă! Am scăpat de babă? Dau în babă?” repeta Emi îngrijorat să nu o calce.

„E departe, uită de ea! Ai bidoane. Stop. Ia maxim stânga. Stai, stai. Dă cu spatele! Ușor, ușor. Ai butoaie. Niște butoaie în stânga!” striga soția lui Emi atenționându-l.

„Vomit, stai” spunea Emi după ce simțea că i s-a făcut rău.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Natanticu și Lizi, haos de neimaginat la proba „Da, iubito, ai dreptate!”

Mădălina a stat aproape toată proba pe capota mașinii, așezându-se în tot felul de poziții care să îi permită o vedere mai bună pentru parcarea care avea să urmeze.

„Încearcă să iei virajul invers, ușor, stop. Mai dă un pic înainte. Dar în față, nu în spate. Dă cu spatele așa, cu spatele” striga soția lui care și-a pierdut răbdarea.

„Ce fac?! Zi-mi ce să fac? În față sau în spate??!! Iubirea mea!” țipa Emi confuz.

Într-un final, Emi a reușit să parcheze corect, iar Dani a pornit sirena megafonului chiar la urechea lui fără să știe că proba s-a terminat cu succes.

Concurentul s-a speriat din nou și a țipat cât a putut de tare, atât de bucurie, cât și din cauza sperieturii.

Mădălina a aflat faptul că au câștigat 451 de euro, iar Dani tot pornea sirena pentru a-l speria în continuu pe concurent.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Daiana a țipat cât a putut de tare la So la proba calculelor

Power Couple România, 13 februarie 2024. Tudor de la Fly Project a fost ghidat de Anamaria. Ce a urmat... Power Couple România, 13 februarie 2024. Proba „Da, iubito, ai dreptate!” a făcut ravagii. Ce echipă este la un pas de e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x