Antena Căutare

Power Couple România, 13 februarie 2024. Lino, derutat de indicațiile Deliei. I-a murit motorul și a accidentat-o pe logodnica sa

În cea de a cincea ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor a crescut din nou! A doua probă din această săptămână i-a surprins pe concurenți într-o nouă ipostază – fetele dictează, iar băieții trebuie să le urmeze orbește. Misiunea fetelor este cu atât mai grea azi – întrucât la finalul serii, unul dintre cupluri va fi propus spre eliminare.

colaj foto cu lino golden si delia la power couple romania Galerie
Delia, iubita lui Lino Golden, s-a accidentat la Power Couple România | Antena 1

În cea de a cincea ediție a show-ului, concurenții au fost din nou în fața unei probe care i-a adus la capătul răbdării. Cu emoții și suspans, atât fetele, cât și băieții au dat tot ce au avut mai bun pentru a duce proba la final cu succes.

„Da, iubito, ai dreptate!” este numele provocării din această seară și are scopul de a dezvălui dacă partenerii au o încredere de-a dreptul oarbă în iubitele lor și daca le ascultă indicațiile.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Emi, extrem de confuz din cauza indicațiilor contradictorii pe care i le-a oferit Mădă

Perechile vor urma un traseu întortocheat în poligon, plin de obstacole, care va include și o parcare laterală făcută cu spatele! Traseul va fi cu atât mai dificil cu cât volanul se află pe partea dreaptă, conform regulilor malteze, iar băieții vor fi legați la ochi, ascultând doar indicațiile partenerelor care le sunt alături.

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată ce s-a întâmplat când Lino Golden a condus legat la ochi:

Power Couple România, 13 februarie 2024. Delia s-a accidentat în timpul probei din cauza lui Lino

Deși Delia și Lino au permisele de conducere suspendate, cei doi susțin că știu să conducă și au plecat încrezători la drum.

Concurenții au plecat pe loc cu mult curaj, dar imediat la prima curbă au avut parte de mici dificultăți. Mașina fiind destul de mare, Delia nu a aproximat exact când ar fi trebuit să ia curba și astfel, au fost nevoiți să calculeze mai multe mișcări.

După ce au luat curba cu succes, Lino a prins viteză, dar logodnica lui l-a atenționat imediat.

„Dăi ușor și vezi că avem bătrânica. Dă cu spatele. Nu! NU! Ne ducem în față! Dăi, dăi. Așa! Accelerează!” erau indicațiile pe care Delia i le-a oferit cu mult calm iubitului său.

Ajunși la butoaie, Lino a fost nevoit să dea cu spatele și apoi să dea din nou cu fața, moment în care a agățat o baliză destul de rău.

Delia s-a așezat în mai multe feluri pe capotă pentru a putea vedea tot ce este în jurul lor, mutându-se din secundă în secundă dintr-un loc în altul.

„Zi mă, stânga sau dreapta!” a strigat Lino cu nervi când Delia nu mai știa să spună care este stânga și care este dreapta.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Radu nu a mai ascultat de sfaturile Oanei și a parcat singur chiar dacă era legat la ochi

Concurentul a oprit motorul de câteva ori, iar logodnica lui nu înțelegea de ce. În timp ce încercau să repornească mașina, Lino a pornit ștergătoarele, exact așa cum a făcut și Tudor, Delia fiind lovită de către acestea destul de tare.

„Au, au! M-au lovit ștergătoarele. Poate să vină cineva să le oprească? Au m-am lovit!” striga Delia speriată de accidentarea dureroasă.

După ce au repornit, Lino a mai agățat câteva balize, iar Dani l-a atenționat să dea cu spatele!

Cei doi s-au descurcat destul de bine pe traseu, însă timpul s-a scurs rapid. Astfel, în 45 de secunde, Lino ar fi trebuit să parcheze mașina imensă perfect.

Cuplul s-a ambiționat și au dat tot ce au putut în ultimele secunde ale probei. Dani a fost cel care a anunțat faptul că timpul a expirat, iar cei doi nu știau dacă au câștigat sau nu.

„Ați parcat bine!” a fost replica care i-a bucurat atât de mult pe cei doi.

Astfel, cuplul a reușit să câștige suma de 399 de euro. Delia a ținut să menționeze că Lino a investit cam puțin în ea, dar s-a bucurat totuși că au câștigat proba de astăzi.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Natanticu și Lizi, haos de neimaginat la proba „Da, iubito, ai dreptate!”

Power Couple România, 13 februarie 2024. Natanticu și Lizi, haos de neimaginat la proba „Da, iubito, ai dreptate!”... Power Couple România, 13 februarie 2024. Tudor de la Fly Project a fost ghidat de Anamaria. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x