Antena Căutare

Power Couple România, 13 februarie 2024. Proba „Da, iubito, ai dreptate!” a făcut ravagii. Ce echipă este la un pas de eliminare

În cea de a cincea ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor a crescut din nou! A doua probă din această săptămână i-a surprins pe concurenți într-o nouă ipostază – fetele au dictat, iar băieții le-au urmat orbește. Misiunea fetelor a fost cu atât mai grea – întrucât la finalul serii, unul dintre cupluri a fost propus spre eliminare.

colaj foto cu dani otil, poza cu concurentii de la power couple romania si poza cu daiana anghel Galerie
O echipă a fost propusă la eliminare, la Power Couple România, ediția din 13 februarie 2024 | Antena 1

În cea de a cincea ediție a show-ului, concurenții au fost din nou în fața unei probe care i-a adus la capătul răbdării. Cu emoții și suspans, atât fetele, cât și băieții au dat tot ce au avut mai bun pentru a duce proba la final cu succes.

„Da, iubito, ai dreptate!” este numele provocării din această seară și a avut scopul de a dezvălui dacă partenerii au o încredere de-a dreptul oarbă în iubitele lor și daca le ascultă indicațiile.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Lino, derutat de indicațiile Deliei. I-a murit motorul și a accidentat-o pe logodnica sa

Perechile au urmat un traseu întortocheat în poligon, plin de obstacole, care a inclus și o parcare laterală făcută cu spatele! Traseul a fost cu atât mai dificil cu cât volanul se află pe partea dreaptă, conform regulilor malteze, iar băieții au fost legați la ochi, ascultând doar indicațiile partenerelor care le-au fost alături.

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată ce echipă riscă să fie eliminată după proba de astăzi.

Power Couple România, 13 februarie 2024. Ce echipă riscă să fie eliminată

Ajunse înapoi la vila din Malta, cuplurile au fost întâmpinate de Dani Oțil, care le-a făcut o vizită pentru a le anunța ce sume au acum în portofel, după ce a avut loc proba de astăzi.

Recapitulând cele mai amuzante momente de azi, Dani a ținut să le reamintească că a pregătit patru siluete ale mătușii sale în cazul în care ar fi fost accidentată primul exemplar.

„Cel mai bun timp la această poveste și fără noroc, cu foarte puține balize atinse: Emi și Mădă!” a fost primul anunț oficial pe care l-a făcut prezentatorul.

„Cele mai multe stopuri le-am auzit de la Ana. Nu toți suntem șoferi. Am avut doi pacienți care nu au carnet. Jos pălăria pentru fete care au reușit să-i facă să înțeleagă!” a mai ținut Dani să precizeze.

Revenind la momentele amuzante, Dani a povestit despre fetele care au stat majoritatea timpului doar pe bordul mașinii.

„Nu începuse proba, Ana era cu un picior, verifica farurile!”.

Și Oana a fost vizată de această observație, Radu Siffredi intervenind rapid:

„Pentru mine a fost minunat să aflu ce să fac, stânga sau dreapta, fără direcție față, spate. Mi se spunea doar stânga!”

Radu, Emi și Lino au fost nominalizați pentru cele mai multe înjurături în mașină.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Emi, extrem de confuz din cauza indicațiilor contradictorii pe care i le-a oferit Mădă

Referitor la cifre, Dani a adus în discuție subtil cel mai sensibil subiect din această seară.

„Cei mai mulți bani pierduți sunt pierduți de către Cristi și Gabriela! În momentul ăsta Gabriela și Crisit sunt oficial propuși spre eliminare” a spus prezentatorul înainte de a clarifica clasamentul.

„Cei mai mulți bani în momentul ăsta îi au Tudor și Anamaria”- 2160 de euro.

„Roxana și Cătălin sunt foarte aproape, îi despart 29 de euro. Deci sunteți foarte sus și voi.” a mai adăugat Dani.

„Mâine este o probă olimpică, atât vă zic. Fizică, psihică și ține mult de felul în care sunteți legați voi, că de aceea e probă de cupluri. Dacă astăzi ne-a interesat ce face ea, acum câteva zile ce face el, cât suportă, cât poate, cât duce, mâine trebuie să fiți timbru și scrisoare.” a fost replica pe care prezentatorul a spus-o în încheiere.

Imediat după plecarea lui Dani, au apărut câteva reacții care i-a pus pe gânduri pe toți concurenții.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Radu nu a mai ascultat de sfaturile Oanei și a parcat singur chiar dacă era legat la ochi

Iată ce reacție a avut Daiana Anghel.

Camerele de filmat au surprins discuția dintre Cristi Iacob și Daiana, care a întrebat-o de ce este tristă.

„Așa, pentru voi!” a specificat Daiana făcând aluzie la faptul că ei sunt la un pas de eliminare.

Gabriela a menționat că nu regretă că sunt pe cale să fie eliminați, dar că nu ar vrea să mai fie în acestă ipostază curând.

„E un vibe splenidid, de aceea mi-ar părea rău sau, de fapt, de savoarea lucrurilor pe care nu le-aș cunoaște dacă aș pleca. (...) Doamne ajută pentru mâine!” a mărturisit Cristi Iacob în încheiere.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Natanticu și Lizi, haos de neimaginat la proba „Da, iubito, ai dreptate!”

Power Couple România, 13 februarie 2024. Dani Oțil l-a speriat pe Emi, în timpul probei. Ce i-a făcut... Soții Iacob, propuși spre eliminare, la Power Couple România. Momente critice pentru două concurente, diseară: „Mi s-a f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x