Antena Căutare

Power Couple România, 20 februarie 2024. Care este primul cuplu propus la eliminare! Proba de azi a făcut ravagii în pușculițe

În cea de a opta ediție, telespectatorii au putut observa cum băieții au avut de rezolvat un puzzle din cuburi uriașe în timp ce răspund contracronometru la mai multe întrebări despre viața de cuplu. Iată care este cuplul propus spre eliminare după proba de azi.

dani otil si concurentele de la power couple romania Galerie
Dani Oțil a anunțat ce echipă riscă să fie eliminată de la Power Couple România | Antena 1

Provocarea din această seară, numită „Fericirea are chipul tău”, i-a pus la grea încercare pe băieți, mai ales că atenția distributivă nu a fost chiar punctul lor forte.

După ce fetele au evaluat riscurile, au calculat șansele și au aruncat mizele în joc, băieții au avut datoria de a face bani și a le demonstra partenerelor cât de buni sunt la a face mai multe lucruri deodată, fără să le dezamăgească.

Băieții au avut de rezolvat un puzzle din cuburi uriașe în timp ce răspund contracronometru la mai multe întrebări despre viața de cuplu. Proba se numește astfel pentru că fiecare cub reprezintă o mică parte dintr-o imagine reprezentativă chipului partenerelor.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Cosmin Natanticu, reacție de neașteptat atunci când a aflat ce sumă a investit Lizi

Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată care este cuplul propus spre eliminare.

Power Couple România, 20 februarie 2024. Ce echipă a fost propusă la eliminare

Ajunși înapoi la vila din Malta, Dani i-a așteptat pe concurenți ca de fiecare dată cu tradiția de a recapitula ce s-a întâmplat în aceste zile și de a povesti cu fiecare în parte cele mai amuzante detalii care au ieșit la iveală.

După ce s-au amuzat împreună, Dani a trecut la lucruri mai serioase, și anume, la afișarea clasamentului actual.

Conform clasamentului și implicit, a investițiilor făcute de către partenere, cuplul care a rămas cu cea mai mică sumă de bani este format din Roxana Blenche și Cătălin.

Astfel, potrivit regulamentului și a spuselor lui Dani, cei doi sunt primii propuși spre eliminare pentru că nu au reușit să se claseze pe primele locuri ale probei de azi, pierzând o sumă uriașă de bani.

„Cei care după probele individuale, proba fetelor și proba băieților, au cei mai puțini bani în pușculiță, sunt cei care intră propuși la eliminare” le-a spus prezentatorul.

După ce s-a aflat vestea, concurenții au reacționat.

„Ne-am decis să fim consecbenți și, nu știu dacă ai văzut, în primul ciclu am avut locul 8, după care locul 7, acum locul 6, încet, încet” a spus Radu încrezător și amuzat de situația în care s-au aflat, ținând cont că s-ar putea ca mâine să fie pe ultimul loc dacă nu vor câștiga.

„În cazul în care toată lumea ar fi câștigat proba, noi am fi fost pe ultimul loc ca investiție” a adăugat Lizi cu recunoștință.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Roxana Blenche și Cătălin au întâmpinat dificultăți la proba de viteză și concentrare

„Dar, dacă cumva Oana și Radu câștigă din nou și Roxi, Cătă pierd cumva prova, o să intre Roxi, Cătă cu Ana și cu Tudor” este lucrul pe care îl conștientizează Emi.

Anamaria și Tudor, au povestit la testimonial că sunt motivați să câștige, dar că nu își doresc să le facă rău celorlalți concurenți.

După ce Dani a părăsit locația, concurenții au ieșit pe terasă și au încercat să ghicească ce se va putea întâmpla la proba de mâine.

Roxana Blenche și Cătălin au fost foarte motivați să câștige și au făcut câteva afirmații prin care au uimit:

„Iubire, uită-te în ochii mei, te iubesc de mor, mâine rupem pe genunchi, mâine scoate tot din noi și uită-te la mine acum, mai ales dacă e probă fizică” spunea Roxana.

În egală măsură, Cătălin spunea că ei nu joacă cu arme albe și că se vor mobiliza cât vor putea de mult pentru a nu rămâne pe ultimul loc.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Emi a recunoscut că nu se pricepe la puzzle-uri, dar a luptat până la capăt. Ce a făcut

Power Couple România, 20 februarie 2024. Cosmin Natanticu, reacție de neașteptat atunci când a aflat ce sumă a investit ... Ce diferență de vârstă există între Anamaria și Tudor Ionescu de la Power Couple România. Care e mai mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x